Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ožjē, Grožāns un Pastrana apstiprina dalību Čempionu sacīkstēs

Ožjē, Grožāns un Pastrana apstiprina dalību Čempionu sacīkstēs
Romēns Grožāns
Foto: AFP/Scanpix

Dalību Čempionu sacīkstēm (RoC) apstiprinājuši vēl trīs braucēji, no kuriem divi pārstāvēs Franciju (Sebastjans Ožjē un Romēns Grožāns), bet viens – ASV (Treviss Pastrana).

Pagājušajā sezonā Francijas izlasi šajās sacīkstēs pārstāvēja Sebastians Lēbs un Alēns Prosts, taču šoreiz debiju Čempionu sacīkstēs piedzīvos Ožjē un Grožāns. ''Tas ir liels gods piedalīties šādās sacensībās,'' saka Sebastjans Ožjē. ''Šīm sacensībām līdzi esmu sekojis daudzus gadus, tāpēc ar nepacietību gaidu, ar kādām mašīnām mēs brauksim šogad. Būs patīkami vienā komandā braukt kopā ar Grožānu, kurš ir labs braucējs un kurš GP2 seriālā aizvada perfektu sezonu. Esmu apmierināts ar savu līdzšinējo sezonu, taču mans mērķis joprojām ir kādu dienu izcīnīt čempiontitulu. Tas ir iespējams arī šīs sezonas pēdējos divos rallijos, tāpēc darīšu visu iespējamo, lai uzvarētu. Ja man būs tāda iespēja, tad centīšos to izmantot. Būtu ļoti priecīgs pabeigt sezonu ar WRC un RoC tituliem.''

''Šis, pateicoties GP2 čempiontitulam, man ir īpašs gads, tāpēc nav labāka veida, kādā debitēt Čempionu sacīkstēs. Pāris reizes esmu redzējis šīs sacensības, tāpēc esmu priecīgs, ka man būs iespēja sacensties ar tik daudz spēcīgiem pasaules motorsporta braucējiem,'' saka Romēns Grožāns.

''Esmu priecīgs, ka tiku uzaicināts uz šīm sacensībām pārstāvēt ASV. Nekur citur nav tāda pasākuma, kāds ir RoC. Te ir jautri. Lai arī šo sezonu lielāko daļu biju savainots, ar nepacietību gaidu, kad atkal varēšu sēsties mašīnā un sākt gatavoties šīm sacensībām,'' tā Treviss Pastrana.

Šīs Pastranam būs jau sestās Čempionu sacīkstes

Apstiprinātie dalībnieki

KomandaBraucējs1Braucējs 2
VācijaMihaels ŠūmahersSebastians Fetels
LielbritānijaDžensons BatonsEndijs Priols
SkandināvijaMatiass Ekstrēms???
FrancijaSebastjans OžjēRomēns Grožāns
ASVTreviss Pastrana???

Pēdējo septiņu gadu uzvarētāji

GadsVietaČempionu čempionsUzvarētājs Nāciju kausā
2010.VācijaFilipe AlbukerkeMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2009.ĶīnaMatiass EkstrēmsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2008.LondonaSebastiens LēbsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2007.LondonaMatiass EkstrēmsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2006.FrancijaMatiass EkstrēmsHeiki Kovalainens un Markuss Gronholms
2005.FrancijaSebastiens LēbsToms Kristensens un Matiass Ekstrēms
2004.FrancijaHeiki KovalainensŽans Alezī un Sebastiens Lēbs

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 16:35, pirms 13 gadiem
Somiem sajàs sacìxtès arì jàbùt!