Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: Gronholms gatavojas rekorda pārspēšanai

Jau šajā nedēļas nogalē divkārtējais pasaules rallija čempions Markuss Gronholms piedalīsies ''Pikes Peak International Hill Climb'' sacensībās Amerikā. Piedāvājam jums video, kur var redzēt, kā Gronholms gatavojas minētajām sacensībām.
Vērtējums:

Jau ziņojām, ka ''Pikes Peak International Hill Climb'' sacensības ir otras vecākās sacensības Amerikā. Tās notiek kopš 1916.gada un tajās dalībnieku uzdevums ir pēc iespējas ātrāk uzbraukt ''Pikes Peak'' kalnā. Pagaidām rekords pieder "Suzuki World Rally Team" komandas īpašniekam Nobuhiro Tadžimam. Viņš 20 kilometru distanci veica desmit minūtes un vienā sekundē. „Jā, šoreiz mums gāja labāk, jo startējām ar jaunu dzinēju. Rīt mums būs jauni uzlabojumi, kas būs domāti tam, lai starp pirmo un otro ātrumu būtu mazāka atstarpe. Braukšana ir laba un trase ir ātra,” saka Gronholms.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-17 09:43, pirms 15 gadiem
Hmm... kas translēs šo pasākumu LIVE?