Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

ASV izlasi Čempionu sacīkstēs pārstāvēs Pastrana un Fausts

ASV izlasi Čempionu sacīkstēs pārstāvēs Pastrana un Fausts
Travis Pastrana
Foto: www.cache.gawker.com

Amerikāņu motosportists un rallija braucējs Travis Pastrana kopā ar drifta čempionu Taneru Faustu šī gada čempionu sacīkstēs pārstāvēs ASV izlasi.

Šobrīd savu dalību šīm sacensībām pieteikuši tādi braucēji kā Ivans Millers, Mihaels Šūmahers, Seabstiens Fetels, Matiass Ekstroms, Miko Hirvonens un citi. Pagājušā gadā bija paredzēts, ka ASV izlasi pārstāvēs Pastrana, taču sportists neilgi pirms čempionu sacīkstes motosacīkšu laikā guva savainojumu. Viņa vietā vienā komandā ar NASCAR pilotu Karlu Edvardsu brauca Taners Fousts, kurš pēdējās divas sezonas bija kļuvis par ASV bāzētā "Formula D" drifta čempionāta uzvarētāju.

"Pagājušā gadā savainojuma dēļ nevarēju piedalīties šajās sacensībās," saka Pastrana, kuram šīs būs jau trešās čempionu sacīkstes. "Mans aizvietotājs Fausts, kurš sacensībām pievienojās pēdējā brīdī, paveica lielisku darbu, lai arī pirmā reize vienmēr ir grūta. Viņš ir lielisks īso distanču speciālists. Domāju, ka šogad būs īsta jautrība."

Jāatzīmē, ka pagājušā gadā Fausts vienā no disciplīnām pieveica Džensonu Batonu, bet vēlāk piekāpās citam F-1 braucējam Deividam Kulthardam.

Apstiprinātie piloti

NumursPilots
1.Michael Schumacher
2.Jenson Button
3.Sebastian Vettel
4.Mikko Hirvonen
5.Mick Doohan
6.Tom Kristensen
7.Andy Priaulx
8.Mattias Ekstrom
9.Jamie Whincup
10.Yvan Muller
11.Emanuele Pirro
12.Clivio Piccione
13.Tanner Foust
14.Travis Pastrana

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-10-15 22:47, pirms 15 gadiem
labs pasáciens! (: