Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Motosports - Elkšņi piedāvā

Aiz loga jau mēs redzam kā lapas dzeltē, un tas nozīmē tikai vienu, ka rudens ir klāt un vasara saka savas ardievas. Kā jau ierasts, tad rudenī arī vienmēr noslēdzas motokrosa sezona Latvijā, un arī motokrosa „Battery Superkauss” viesulis aizvadīs savu sezonas pēdējo posmu jau šīs nedēļas nogalē, 19. septembrī, Kandavā.

Šajās sacensībās aktīvu dalību ņēma arī komanda „Motosports – Elkšņi Racing Team”, un tā vēlas pateikties saviem uzticamajiem faniem par atbalstu trases malā, un piedāvā viņiem vienreizēju iespēju iegūt vērtīgas piemiņas balvas no komandas, kā arī apmeklēt „Battery Superkauss” sacensības finālu par brīvu, ja vien Jūs piedalīsities mūsu rīkotajā nelielā konkursiņā un spēsiet sniegt pareizas atbildes uz mūsu jautājumiem.
Gadījumā, ja būs vairāki pareizo atbilžu iesūtītāji, tad mēs uzvarētāju noteiksim ar izlozes palīdzību. Uzvarētāja vārds un uzvārds tiks publicēts 18. septembrī, sportacentrs.lv mājas lapā un moto-x.lv mājas lapas forumā 10.00.

Visiem konkursantiem pareizās atbildes ir jāsūta uz bkf_agnis@inbox.lv , norādot savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru. Pareizās atbildes ir jāiesūta līdz 17. septembrim plkst. 17.00.

Konkursa jautājumi:

Ar kādu punktu summu Fīlips Kempelis uzvarēja pirmo Battery Superkauss posmu?

Kurš ir komandas gados pats jaunākais braucējs?

Cik sportisti Motosports – Elkšņi Racing Team komandu pārstāvēja MX 30+ klasē?

Cik kritienus šī gada Battery Superkauss seriālā ir piedzīvojis Augusts Justs?

Kas visvairāk Jevgēņijam Bobriševam patīk Latvijā?