Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''333 Ziemas kausa 2015'' 2. posmā uz starta iziet 83 dalībnieki, viņu vidū arī Nitišs

''333 Ziemas kausa 2015'' 2. posmā uz starta iziet 83 dalībnieki, viņu vidū arī Nitišs
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed.lv

10. janvārī sporta kompleksā ''333” notika ''333 Ziemas kauss 2014/2015” 2. posms. Lai arī gaisa temperatūra pirms sacensībām par īstu ziemas sacīksti neliecināja, trases segums par pārsteigumu saglabājās gana labs interesanta posma norisei.

Pirmā brauciena laikā automašīnu riepu un trases seguma saķere bija laba, taču nākamajos divos braucienos trase bija visiem vienlīdz slidena. Visās trīs klasēs kopējais dalībnieku skaits, ņemot vērā, ka 10. janvāris bija darba diena un, ka siltie laika apstākļi bija prognoze atkusnim, tomēr bija gana bagātīgs - 83 dalībnieki!

Patīkamu pārsteigumu un gandarījumu šajā posmā sagādāja Reiņa Nitiša dalība sacensībās! Ikvienam bija gods braukt vienā sacīkstē un vienā klasē ar tik panākumiem bagātu braucēju. Arī Reinim šāda veida sacensības, trases segums un formāts bija kas jauns, taču tā bija ļoti laba pieredze, gatavojoties februārī gaidāmajam FIA Eiropas rallija čemopionāta posmam, kas notiks jau pēc nepilna mēneša Kurzemes pusē (6. līdz 8. februāris).

Aizmugures piedziņas klasē startēja 26 dalībnieki, no kuriem gandrīz visi bija uzticami BMW markas automašīnām. Pirmo vietu izcīnīja Jānis Apsītis, kurš, savukārt, 1. posmā ierindojās tikai 19. vietā. Otrais uz pjedestāla kāpa Gvido Elksnis, kurš pirmajā posmā ierindojās 12. vietā, taču jau otro posmu pēc kārtas uz pjedestāla kāpa Raivis Galviņš, šajā posmā iegūstot 3. vietu. Līdz ar ko var secināt, ka sacensības ir gana liela veiksme, jo iespējas būt pirmajam vai padsmitajam ir ikvienam!

Priekšpiedziņas klasē liels gandarījums un prieks bija Ivaram Cīruļniekam, kurš ieguva godpilno 1. vietu, pirmajā posmā ierindojoties tikai otrajā desmitniekā. Otro vietu ieguva Jānis Spīķis, bet trešo vietu ieguva 1. posma uzvarētājs Žentiņš Modris.

Visu riteņu piedziņas klasē pēdējie braucieni tika aizvadīti arvien skarbākos laika apstākļos. Gandrīz putenī trešo vietu izcīnija „333” uzticamais veterānu braucējs Ints Jeršovs, kā otrais palika Valters Urbanovičs, bet pirmo vietu ieguva Māris Zālītis, kurš 2. posmā ieguva tikai 16. vietu.

3. posms notiks svētdienā, 25. janvārī, taču 4. posms tiek pārcelts no 14. februāra uz 15. februāri, kas arī ir svētdiena, lai dažādi ziemas auto pasākumi nenotiktu vienā dienā un ikvienam būtu iespēja baudīt ziemas priekus it visur.

Izmantotie resursi:
Sporta Komplekss 333

     [+] [-]

, 2015-01-13 13:29, pirms 9 gadiem
Varējāt jau tad vismaz par Nitiša veikumu pāris vārdos uzrakstīt nevis tupa pārkopēt rakstu!

     [+] [-]

, 2015-01-13 15:58, pirms 9 gadiem
Reinis startēja RWD..

NITISS Reinis (BMW 325)
1.brauciens - DNS ( Did not start )
2.brauciens - 2' 55.596 (brauciena laiks) DQ (Disqualified)
3.brauciens - 2' 57.671 (brauciena laiks) DQ (Disqualified)

Lūk tā nostartēja