Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien "Ātruma ciltī" Openkarts pretējā virzienā

Jānis Celmiņš

Ceturtdien "Ātruma ciltī" Openkarts pretējā virzienā
Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Ceturtdien, 14.oktobrī, Ātruma Cilts kartinga hallē Mežciemā risināsies amatieru kartinga kustības Openkart B līgas 15.posms. Šīs būs unikālas sacīkstes, jo tiks izmantots pretējais braukšanas virziens, proti, pret pulksteņa rādītāja virzienā.

Kā allaž sacensības pulcēs apmēram 20-30 kartinga amatierus, kas, sacenšoties ar īres gokartiem, cīnīsies par uzvaru šajā posmā. Sacensību sākums pulksten 19.00 (treniņi no 18.00, reģistrācija 18.30). Sacensību rīkotāji no biedrības „Kartinga attīstības centrs” šajās demokrātiskajās zemo izmaksu sacensībās aicina piedalīties visus, kam tuvs ir amatieru autosports un īres kartings.

B līgā pēc aizvadītiem 14 posmiem kopvērtējuma līderis ir Ivars Strencis. Viņš savu tuvāko konkurentu Jāni Strenci par 80 punktiem, toties Jānis ir tikai vienu punktu priekšā Mārtiņam Sestulim. Cīņā par gada debitanta titulu līderis pagaidām ir Madars Zvaigzne, bet turpat netālu ir arī viņa sīvākie konkurenti Jānis Strauss un Oskars Killo. Šogad Openkart B līgas sacensībās ir piedalījušies 128 dalībnieki.

Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa.

Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā Sākumlapa :: OpenKart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv .

Openkart „B” līgas 15.posma dienaskārtība

No 18.00 neoficiālie treniņi
18.30 reģistrācija
18.50 dalībnieku sapulce
19.00 kvalifikācija
Ap 20.30 finālbraucieni
Ap 22.00 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība "Kartinga attīstības centrs"
Uldis Galdiņš, Lauris Rozenvalds