Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Felipes Masas F1 šovā Brazīlijā ievainoti trīs cilvēki (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Felipes Masas F1 šovā Brazīlijā ievainoti trīs cilvēki (+video)
Felipe Masa šova laikā Rio de Žaneiro
Foto: SCANPIX SWEDEN

Brazīliešu F1 pilots Felipe Masa svētdien bija devies uz savu dzimteni, lai Rio de Žaneiro ielās veiktu paraugdemonstrējumus un iesildītu līdzjutējus gaidāmajai sezonai. Tomēr pasākums gandrīz beidzās traģiski.

Pats Masa skatītājus iepriecināja ar 2010. gada modeli "Ferrari F10" un viss noritēja gludi - iespējams, cilvēki pat noticēja, ka 2008. gada vicečempions atkal būs spējīgs cīnīties par F1 titulu. Tomēr šovs nenoslēdzās kā iecerēts, jo kāds cits šovmenis nespēja novaldīt "Ferrari" ielas mašīnu un izbrauca no trases, notriecot trīs skatītājus. Par laimi, šis negadījums nebeidzās letāli.

Negadījums "Ferrari" šova laikā Brazīlijā

Felipe Masa tikmēr ir apņēmības pilns šīs nedēļas nogalē uzsākt jauno F1 sezonu un sola, ka cīnīsies par titulu, lai gan pēdējās sezonas viņam izdevušās neveiksmīgas un uzvaras sportists nav guvis jau kopš 2008. gada. Pretējā gadījumā, šī varētu būt viņa pēdējā sezona "Ferrari" komandā, kurā Masa startēs jau astoto gadu.

"Es nemāku teikt, kas notiks nākošgad," šova laikā Rio pilsētā izteicās Masa. "Saprotams, ka darīšu visu, lai paliktu lielākajā un vislabākajā F1 komandā, kas kļuvusi man par otro ģimeni. Mana nākotne ir atkarīga no rezultātiem, tāpēc koncentrēšos tikai cīņai par pasaules čempiona titulu. Jau iepriekš esmu pierādījis, ka spēju tikt galā ar grūtām situācijām."

Izmantotie resursi:
Estadão.com.br – Portal de...
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-03-12 07:33, pirms 11 gadiem
nu labi ka ir vismaz apņēmība un mērķis. Būtu stabilitāte un ātrums, turklāt Ferrari jau ir cilvēks kurš tiks virzīts titulam