Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autofotoorientēšanās sacensību 2010. gada sezonas atklāšana Vidzemē

Jānis Celmiņš

Autofotoorientēšanās sacensību 2010. gada sezonas atklāšana Vidzemē
Foto: www.autofotoorientesanas.lv

Pēc veiksmīgi aizvadītās pirmās sezonas, 16.janvārī Siguldas pusē tiks atklātas nākamās, nu jau otrās sezonas autofotoorientēšanās sacensības – „Lielais Orientēšanās brauciens I, 2010”. Šoreiz brauciena maršrutā tiek iekļautas vienas no skaistākajām Vidzemes pilsētām – Cēsis un Valmiera, kā arī šo rajonu interesantākās un neparastākās vietas.

Dalībnieki uzzinās, kas ir „kolhoznieka komplekts”, kur atrodas paslēptā muiža, ieraudzīs īstu tanku, kā arī risinās neparastu krustvārdu mīklu.

„Valmiermuižas alus” darītava būs parūpējusies arī par nelielām pārsteiguma balvām katrai sacensību ekipāžai.

Kas ir autofotoorientēšanās? Tās ir sacensības visai ģimenei, kurās dalībnieki ar saviem automobiļiem pēc organizatoru izsniegtās kartes meklē kartē atzīmētus vai slēptus kontrolpunktus un nofotografējas tajos pie noteikta objekta vai arī izpilda kādu papilduzdevumu. Katram kontrolpunktam tiek piešķirta sava vērtība jeb punktu skaits. Uzvar tas, kurš kopsummā ir savācis visvairāk punktu.

Autofotoorientēšanās sacensības tiek rīkotas sadarbībā ar interneta portālu iauto.lv

Reģistrēties braucienam var tikai sacensību mājas lapā: autofotoorientesanas.lv: auto-foto-orientēšanās : jauka izklaide ar... Dalības maksa – 45 Ls no automobiļa, neatkarīgi no pasažieru skaita.

Sacensību nolikums, dalībnieku atsauksmes, diskusijas un pārējā noderīgā informācija atrodama autofotoorientesanas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja