Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

WTCC čempions Millers piedalīsies Čempionu sacīkstēs

WTCC čempions Millers piedalīsies Čempionu sacīkstēs
Ivans Millers
Foto: www.oneighturbo.com

Šī gada čempionu sacīkstēs, kuras notiks Ķīnā, uz starta izies arī Salonautomobiļu un desmitkārtējais "Andros Trophy" ledus sacīkšu čempions Ivans Millers.

Čempionu sacīkstes (Race Of Champions) ir sacīkstes, kuras reizi gadā sapulcina labākos sacīkšu braucējus no visas pasaules un noskaidro, kurš tad ir visu čempionu čempions. Paralēli tam norisinās Nāciju kauss, kur katru valsti pārstāv divi sportisti.

Kā pirmie savu dalību šajā pasākumā apstiprināja Vācijas duets Mihaels Šūmahers un Seabstiens Fetels, kuri pagājušajā gadā uzvarēja Nāciju kausā. Nedaudz vēlāk savu dalību šajās sacensībās apstiprināja pašreizējais F-1 līderis Džensons Batons. Augusta beigās bijušais DTM čempions Matiass Ekstroms un astoņkārtējais Le Mans uzvarētājs Toms Kristensens paziņoja, ka arī šogad brauks šajās sacensībās.

Šodien savu dalību minētajām sacensībām apstiprināja Ivans Millers, kurš pārstāvēs Francijas komandu. Jāatzīmē, ka 2000.gadā viņš kopā ar Regisu Lakoni un Žilu Panici uzvarēja šajās sacensības.

"Šī man būs lieliska pieredze startēt Ķīnā. Jau vairākas reizes esmu braucis šajās sacensībās, un man vienmēr ir jautri. Uz šo posmu raugos ar ļoti lielu nepacietību."

Apstiprinātie piloti

NumursPilots
1.Michael Schumacher
2.Jenson Button
3.Sebastian Vettel
4.Mikko Hirvonen
5.Mick Doohan
6.Tom Kristensen
7.Andy Priaulx
8.Mattias Ekstrom
9.Jamie Whincup
10.Yvan Muller
11.Emanuele Pirro
12.Clivio Piccione

Izmantotie resursi:
autosport.com