Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Miks Šūmahers avārijā lauzis roku (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Miks Šūmahers avārijā lauzis roku (+video)
Mika Šūmahera avārija Austrijā

ADAC F4 sacensību laikā "Red Bull Ring" trasē avāriju ar nepatīkamām sekām svētdien piedzīvoja septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera 16 gadus vecais dēls Miks - viņam konstatēts rokas lūzums.

Miks Šūmahers, kurš aprīlī Ošeršlēbenē guva uzvaru savās pirmajās formulu sacensībās karjerā, otrajā ADAC F4 posmā Austrijā aizvadītās nedēļas nogalē otrajā braucienā cīnījās ar Tomasu Freiningu, kad vācieti no aizmugures iestūma boksus norobežojošajā barjerā.

Lai gan avārija neizskatījās briesmība, tā notika starta/finiša taisnē, tātad lielā ātrumā. Šūmahers tika nogādāts mediķu apskatei, kur viņa labajai rokai tika konstatēts lūzums. Sportists līdz ar to nevarēja piedalīties trešajā finālbraucienā un arī viņa dalība drīzumā gaidāmajā posmā Spā-Frankošamps trasē ir zem jautājuma zīmes.

Freinings par negadījuma izraisīšanu saņēma 30 sekunžu sodu.

Savukārt Šūmaheram šī nedēļas nogale bijusi ārkārtīgi neveiksmīga, jo arī pirmajā sacīkstē viņš piedzīvoja avāriju, otrajā pagriezienā visai spēcīgi ietriecoties riepu nožogojumā.

Abos pirmajos braucienos uzvaras guva zviedrs Joels Ēriksons, bet trešajā sacīkstē uzvarēja Džoejs Mavsons. Igaunis Ralfs Arons, lai gan ieguva otro vietu pirmajā sacīkstē, pārējās divās piedzīvoja izstāšanos, sezonas kopvērtējumā ieņemot ceturto vietu. Līderis pēc diviem posmiem ir Ēriksons, bet Šūmahers pašlaik atkritis uz devīto vietu.

Beļģijas ADAC F4 posms norisināsies 20. un 21. jūnijā.

Mika Šūmahera avārijas "Red Bull Ring" trasē

2. brauciens:

1. brauciens:

Izmantotie resursi:
ADAC Motorsport - ADAC Motorsport
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2015-06-08 16:58, pirms 9 gadiem
Kaut kā tas atgādina vecā Mihaēla bloķēšanas manevru pret Miku Hakinenu Makao ielu trasē 1990.gadā (sākot no 50.sekundes):
https://www.youtube.com/watch?v=Tuv...
Dēls "maksā" par tēva grēkiem?

  -2 [+] [-]

, 2015-06-08 17:06, pirms 9 gadiem
Bet tajā otrajā video, vnk apbrīnojama veiklība un asums, kad startā palika viens uz vietas. Tādā barāā

  -3 [+] [-]

, 2015-06-08 17:35, pirms 9 gadiem
Žēl puiku, viņam ļoti tagad noderētu Tēta morāls atbalsts.

  +3 [+] [-]

, 2015-06-08 17:47, pirms 9 gadiem
Un kam šāds raksts? Nebūtu vecā viduvējības uzvārda, tad par šo maigi sakot vājo braucēju pat nerakstītu. Paskatījos vairākas viņa sacīkstes, pilnīg nekā īpaša, nav pat labāks par Baltijā startējošiem braucējiem.

  -3 [+] [-]

, 2015-06-08 18:32, pirms 9 gadiem
fire rakstīja: Un kam šāds raksts? Nebūtu vecā viduvējības uzvārda, tad par šo maigi sakot vājo braucēju pat nerakstītu. Paskatījos vairākas viņa sacīkstes, pilnīg nekā īpaša, nav pat labāks par Baltijā startējošiem braucējiem.
Pamēģini tu tā nobraukt, un tad raksti!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-08 18:49, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Pamēģini tu tā nobraukt, un tad raksti!
Bet nevar noliegt, ka ir smieklīgi, ka SC.com informē par bez maz vai katru sacīksti, kurā Miks Šūmahers piedalās.

  +3 [+] [-]

, 2015-06-08 18:51, pirms 9 gadiem
Wooow super koments skudriniekam teicu, ka to daru labāk? Ir simtiem čaļu, kas to dara labāk, bet par tiem jau neraksta, arī par šo nerakstītu, tikai atšķirībā no Sainza un Verstapena šim čalim pat ar top tehniku braucot redzams, ka NAV talanta...

Par to vai nobraukt labāk...davaj...paņemsim rallija vai salonbraukšanas auto un nobraukšu labāk

  +3 [+] [-]

, 2015-06-08 18:52, pirms 9 gadiem
Lūk playthegame uztvēra to ko raksatīju ! Tici man pat saderēt varam, ja miku s sauktu Jānis Ozoliņš vai Jangs Jongs par viņu NERAKSTITU

  -1 [+] [-]

, 2015-06-08 22:44, pirms 9 gadiem
fire rakstīja: Lūk playthegame uztvēra to ko raksatīju ! Tici man pat saderēt varam, ja miku s sauktu Jānis Ozoliņš vai Jangs Jongs par viņu NERAKSTITU
kaut kadas aplamibas. Ja NBA finala speletu Shanhajas haizivis un Pekinas piiles, tad arii neviens nerakstitu... un Ja WRC brauktu kinas labakie rallijbrauceji, tad par WRC mes arii neko neuzzinatu...

Manuprat, ir loti labi, ka ir dazadi cempionati un jo vairak par tadiem mus informee, jo izglitotaki mes klustam sportaa...un nav svarigi kaa del tiek informets par konkreto sporta veidu. Galu galaa shis is sporta portals, kuraa butu jaieliek pec iespejas lielaka kvantitate informacijas par sportu.

p.s. kads zin ka pasham Mihaleam iet?