Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vicelīderis Grenholms apendicīta dēļ nebrauks nākamajā PČ posmā

Ints Megnis
Ints Megnis

Vicelīderis Grenholms apendicīta dēļ nebrauks nākamajā PČ posmā
Markuss Grenholms. Foto: fiaworldrallycross.com

Pasaules čempionāta rallijkrosā kopvērtējuma vicelīderis Niklass Grenholms apendicīta operācijas dēļ nepiedalīsies šonedēļ gaidāmajā posmā Beļģijā, kamēr Lietuvas komanda "ESMotorsport" no sastāva izmetusi šīs valsts braucēju Roku Baciušku.

Grenholms sākotnēji uzvarēja pasaules čempionāta sezonas pirmajā posmā Abū Dabī, tomēr jau pēc sacensībām viņam tika piešķirts sods un braucējs atkrita uz otro vietu. Savukārt otrajā etapā Barselonā viņš finālā finišēja ceturtais, kas pēc diviem posmiem kopvērtējumā dod otro vietu, par astoņiem punktiem atpaliekot no vadībā esošā zviedra Kevina Hansena.

Trešdien Grenholma pārstāvētā "GRX Taneco" komanda pavēstījusi, ka apendicīta operācijas dēļ somu sportists nebūs spējīgs piedalīties šajā nedēļas nogalē Spa trasē paredzētajā pasaules čempionāta trešajā etapā. Sākotnēji kā trešais komandas pilots šajā posmā bija paredzēts soms Joni Vimans, kurš tagad saņēmis pozīciju, ka nesīs "GRX Taneco" punktus Konstruktora kausa ieskaitē. Šīs vienības attīstības braucējs ir latvietis Reinis Nitišs.

"Neuztraucieties, Niklass būs atpakaļ uz ceturto posmu Silverstounā," raksta "GRX Taneco".

Tikmēr "ESMotorsport Labas-Gas" komanda pavēstījusi, ka tās sastāvā šonedēļ brauks beļģis Fransuā Divāls, kurš aizstās lietuvieti Baciušku. Vienība pavēstījusi, ka Baciuška aizstāts "domstarpību par līgumu dēļ". Līdz ar to Divālam būs iespēja pirmoreiz karjerā pasaules rallijkrosa čempionāta posmā braukt savā dzimtenē.

Baciuška Abū Dabī izcīnīja astoto vietu kvalifikācijā un pēc tam palika pēdējais pusfināla braucienā, bet Barselonā ieņēma 13. vietu kvalifikācijā un palika ārpus pusfināla. Tas viņam kopvērtējumā pēc diviem etapiem dod 13. vietu.

Kā zināms, ceturtais pēc diviem posmiem ir latviešu braucējs Jānis Baumanis, kurš abos pirmajos sezonas etapos tika pie vietas finālā, bet tajā bija redzams, ka par pašiem ātrākajiem sportistiem viņa automašīna šobrīd vēl ir nedaudz lēnāka.

Izmantotie resursi:
https://www.fiaworldrallycross.com/...
https://www.fiaworldrallycross.com/...

     [+] [-]

, 2019-05-08 21:21, pirms 5 gadiem
Tas tik parāda to, cik daudz iegrābies ir Nitišs, pievienojoties Hyundai. Žēl, ka nebija pacietīgs pie Mjūniha. Tagad Šrēders parāda, ka Ibiza ir ļoti laba, teiktu Baumaņa Fiestas līmenī.

     [+] [-]

, 2019-05-08 21:44, pirms 5 gadiem
guntis86 tu esi cirvis vai tikai izliecies, lai pievērstu sev uzmanību?

     [+] [-]

, 2019-05-09 06:17, pirms 5 gadiem
neimeti, žēl, ka Tev nav savs viedoklis par rakstā minēto faktu, tikai pamatskolnieka līmeņa uzdi...siens kāda cita komentāram.