Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jauno sacīkšu auto ar unikālu krāsojumu prezentē "Stake F1 Team"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jauno sacīkšu auto ar unikālu krāsojumu prezentē "Stake F1 Team"
Foto: Stake F1 Team

Sacīkšu komanda "Stake F1 Team", kas iepriekšējās sezonās startēja ar nosaukumu "Alfa Romeo Racing", atrādījusi savu jauno formulu, kurai ir unikāls krāsojums.

Komandas sastāvā palikuši Valteri Botass un Guanju Žou, bet vienības identitāte piedzīvojusi revolucionāras izmaiņas - sponsora "Alfa Romeo" aiziešana un "Stake" pievienošanās būs "uzskatāmi jūtama un redzama", teikts "Stake F1 Team" paziņojumā.

Jaunais modelis C44 ir pirmais, kur savu roku pielicis arī jaunais komandas tehniskais vadītājs Džeimss Kejs, kurš iepriekšējās sezonas sākumā pameta "McLaren" komandu.

"Jaunajam modeli ir uzlabojumi visās jomās un mums ir pamats cerēt uz progresu šajā sezonā," prezentācijā skaidroja Valteri Botass. "Turklāt ļoti svarīgi it tas, ka esam kopā jau trešo sezonu un noteikti esam kļuvuši spēcīgāki kā grupa, kas strādā vienā virzienā."

Prezentācijas laikā komandas vadītājs Alesandro Aluni Bravi vairākkārt minēja, ka "Stake F1 Team" komanda lauzīs nospraustās robežas dažādās jomās un neplāno "iekļauties pūlī". Atgādinām, ka šī komandas identitāte ir pagaidu projekts līdz "Audi" koncerna pilnvērtīgai ienākšanai 2026. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  +1 [+] [-]

, 2024-02-06 09:46, pirms 3 mēnešiem
Skaists krāsojums. Vēl kādam vajadzētu nokrāsot formulu dzeltenu kā Jordan laikos. Tad kopā ar Ferrari sarkano peletons izskatīsies skaists.

     [+] [-]

, 2024-02-06 13:35, pirms 3 mēnešiem
Iepriekshéjá sezoná RB, Ferrari, Alfa Romeo vizuáli bija visskaistákás. Cerams, ka shogad citas komandas pieliks gan vizuálajá gan átruma zinjá.

     [+] [-]

, 2024-02-07 02:10, pirms 3 mēnešiem
Smuki izskatās. Lai izdodas sasniegt arī labus rezultātus!