Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" 2. posms

Jānis Pārums

Aizvadīts "LatvianBaja Ziemas kausa izcīņas 2010" 2. posms
Organizatoru foto

30. janvārī Aleksandra Muižas trasē tika aizvadīts "LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņas 2010" otrais posms, kurā pilnpiedziņas klasē gan ar radžotām riepām, gan bez gluži tā pat kā pirmajā posmā savu braukt prasmi lieliski pierādīja Andris Ušakovs, kurš radžoto riepu klasē tikai vienā braucienā piekāpās Aināram Šustam.

Pēc diviem posmiem, kopvērtējumā Andris Ušakovs ir kļuvis arī par pārliecinošu abu klašu līderi.

Aizmugures piedziņas automobiļu klasē ar radžotām riepām otrajā posmā piedalījās tikai viens dalībnieks – Hardijs Bušmeisters, taču klasē ar neradžotām riepām bija vērojama spraiga cīņa, kurā, uzvarot visos trijos braucienos, pārliecinošu uzvaru izcīnīja Andris Vovers.

Līdzīgi kā aimugures piedziņas automobiļu klasē, arī priekšpiedziņas klasē uz sacensībām galvenokārt bija ieradušies dalībnieki ar bezradžu riepām – šajā klasē uzvaru izcīnīja Edgars Kokarišs, kurš pirmajā posmā izcīnīja trešo vietu, bet šoreiz aiz sevis spēja atstāt, gan pirmā posma uzvarētāju, gan otrās vietas ieguvēju, tādējādi kopvērtējumā pietuvojoties šī brīža kopvērtējuma līderim un pagājušā posma uzvarētājam Raivim Bartušauskim.

Šoreiz brīvajā vai krosa klasē tomēr nebija tik daudz dalībnieku kā pirmajā posmā, taču cīņa par pirmo vietu neizpalika un tajā šoreiz veiksmīgāks izrādījās Ivo Macuļēvičs, kuram izdevās divos no trijiem posmiem apsteigt pirmā posma uzvarētāju un kopvērtējuma līderi Juri Jākabsonu. Trešais "LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņas 2010" posms notiks 13. februārī.

Informāciju sagatavoja:
Ģirts Avotiņš, Sabiedrisko attiecību aģentūra GA's