Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Justs: "Žēl, ka otro braucienu neizdevās nobraukt labāk"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Justs: "Žēl, ka otro braucienu neizdevās nobraukt labāk"
Augusts Justs
Foto: adrenalin.lv

Augusts Justs pēc kopā ar Latviju izcīnītās 8. vietas Eiropas Nāciju kausā motokrosā atzinam, ka šīs sacensības viņam bijušas labākās sezonā, tiesa, pats neesot pilnībā apmierināts ar savu otro braucienu.

Pirmajā braucienā Augustam izdevās ļoti veiksmīgs starts, un arī pats brauciens izdevās ļoti labs - mūsu sportists izcīnīja 3. vietu. Otrajā braucienā Augustam pēc veiksmīga starta smilšainajā un ļoti bedrainajā trasē neizdevās atrast savu ritmu, un Justs ierindojās 11. vietā. No Latvijas izlases tieši Augusts Justs uzrādīja vislabākos rezultātus un bija mūsu komandas galvenais vilcējspēks, un Latvijas izlase ierindojās 8. vietā Eiropas Nācijas motokrosā, kas ir augstākais panākums Latvijas motokrosa vēsturē.

Augusts Justs: "Šīs bija mans sezonas labākais starts. Esmu ļoti apmierināts ar pirmo braucienu, nedaudz skumji, ka nespēju nobraukt arī otro braucienu tikpat veiksmīgi, jo trase bija kļuvusi daudz smagāka un man neizdevās atrast savu ritmu. Kopumā sacensības man izvērtās veiksmīgas un prieks, ka ar komandas biedriem Dāvi Līvu un Tomu Macuku izdevās izcīnīt 8. vietu Eiropas Nācijās. Vēlos pateikt lielu paldies mūsu izlases vadītājam Tomasam Cīrulim, izlases atbalstītājiem un maniem sponsoriem, kuri ir bijuši man uzticīgi visu sezonu, neskatoties, ka sezona izdevās ļoti grūta un sarežģīta."

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs

     [+] [-]

, 2010-10-04 18:06, pirms 14 gadiem
Apsveicu ar vienreizēji labo sniegumu. Malači