Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Marussia" testu pilote pēc vakardienas avārijas zaudējusi labo aci

"Marussia" testu pilote pēc vakardienas avārijas zaudējusi labo aci
Marija de Vilota
Foto: AFP/Scanpix

Diemžēl šodien noskaidrojies, ka ''Marussia'' testpilote Marija de Vilota pēc vakardienas piedzīvotās smagās avārijas ir zaudējusi labo aci.

Jau ziņojām, ka Marija de Vilota vakar ar ''Marussia'' formulu aizvadīja testu braucienus. Vēlāk sportiste devās boksos un brīdī, kad formula praktiski jau bija apstājusies, tā pēkšņi strauji uzņēma ātrumu un ieskrēja priekšā stāvošajā smagajā automašīnā. Minētajā avārijā visu triecienu uzņēma sportistes ķivere.

Pēc negadījuma sportiste uzreiz tika nogādāta slimnīcā, kur ārsti atzina, ka sportistes stāvoklis esot stabils. Vakar sportistei tika veikta operācija, kura ilga no otrdienas pēcpusdienas līdz trešdienas rītam. Taču šodien no slimnīcas tika paziņota skumja ziņa.

''Mēs esam pateicīgi par to medicīnisko uzmanību, ko Marija ir saņēmusi. Sportistes ģimene vēlas pateikties neirologu un plastiskās ķirurģijas komandām. Diemžēl ar lielām skumjām man ir jāpaziņo, ka saistībā ar traumām, ko Marija guva, viņa ir zaudējusi labo aci. Mūsu prioritāte joprojām ir viņas veselība un Marijas ģimene, kura šobrīd ir slimnīcā. Mēs darām visu, lai atbalstītu viņus.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +6 [+] [-]

, 2012-07-04 20:30, pirms 12 gadiem
skumji...

  +4 [+] [-]

, 2012-07-04 21:17, pirms 12 gadiem
šausmas...
Slēpts komentārs: W W E

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 21:48, pirms 12 gadiem
Tiešām ļoti žel,nababa sieviete... galvenais novēlu atlabt..

  +4 [+] [-]

, 2012-07-04 22:12, pirms 12 gadiem
W W E rakstīja: likvidēt komandu.
kapec vajag likvidēt komandu????
Slēpts komentārs: W W E

  +2 [+] [-]

, 2012-07-04 23:10, pirms 12 gadiem
W W E rakstīja: Mana skatijuma Marussia formulas nav drosas.
tavs skatijums neko nenozime un neko neizsaka...
cik daudz masinu ir avarejusas kaut pedejos 2 gados BMW, Ferrari, Mercedes, Renault....tik turpinat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 00:04, pirms 12 gadiem
Testus Marussia iztureja tatad drosa, ta jau MacLaren un Mercedes ari jalikvide, jo mehaniki ritenus nemak pieskruvet, gan jau bus izmeklesana, Vilota kludijas vai masina kas nogaja greizi un ta ka komanda preks f-1 mazsvariga patiesibu soreiz uzzinasim, butu tas atgadijies kada vadosa komanda domaju gluzi patiesibu neuzzinatu, tiktu pasniegts, kas izdevigak preks F-1.

  -4 [+] [-]

, 2012-07-05 10:53, pirms 12 gadiem
Traki īstenībā un uzprasās jautājums, vai tiešām sievietei vajadzētu autosportā censties darīt to ko spēj tikai nedaudzi vīrieši.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-06 02:50, pirms 12 gadiem
knaible rakstīja: Traki īstenībā un uzprasās jautājums, vai tiešām sievietei vajadzētu autosportā censties darīt to ko spēj tikai nedaudzi vīrieši.
Esmu diezgan pārliecināts,ja tur būtu kāds pilots vīrietis arī viņam būtu tā pati avarīja. Ja vina savu lielāko dzīves daļu veltīja autosportam,nu nevarēja viņa savas kļūdas dēļ tā avarēt. Visticamāk tas bija mašinas defekts. Gan jau drīz nāks atklāsmē tas,kas īsti notika. Bet ļoti žēl viņas.