Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: NASCAR posmā ovāla trasē pirmo reizi tiek izmantotas lietus riepas

Ričmondā notikušais NASCAR "Cup Series" posms kļuva par vēsturē pirmajām šīs kategorijas čempionāta ieskaites sacensībām ovāla tipa trasē, kurās izmantotas lietus riepas. Līdz šim ovālos vienmēr tika lietoti tikai sliki, bet braukšana notika vien pa pilnībā sausu asfaltu. Šoreiz pēc lietus asfalts, lai gan bija faktiski nožuvis, tomēr nebija pilnībā sauss. Eksperiments izrādījās veiksmīgs, incidenti nenotika, bet cīņas pirmajos 30 apļos, kad šādas riepas tika izmantotas, izvērsās aizraujošākas nekā vēlāk ar sliku riepām. Sezonas septītajā posmā otro uzvaru šosezon guva Denijs Hemlins, kurš kopvērtējumā šobrīd ir trešais - līderis ir Martins Truekss juniors, otrajā vietā Kails Larsons.

Skots Makloklins. Foto: indy500.com

Sasniegts jauns "Indy 500" pole ieguvēja ātruma rekords - 377 km/h

Ir aizvadītas izšķirošās kvalifikācijas pirms svētdien gaidāmajām "Indy 500" sacensībām. Ar jaunu rekordu pole position izcīnīja Skots Makloklins, bet "Penske" komanda guva pirmās trīs pozīcijas.
Brāļi Lielbārži. Foto: Igor Tseskidov

Brāļi Lielbārži, Neija un citi latviešu braucēji izcīna uzvaras Igaunijas čempionātā

Latviešu sportistiem nedēļas nogalē izdevās tikt pie uzvarām un godalgotām vietām Igaunijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā Karksi-Nuijas trasē. Pirmajā dienā uz starta stājās solo motokrosa klašu braucēji, bet otrajā - blakusvāģi un kvadricikli.
Ivars Vallers (nr.121). Foto: easterneurope.tcr-series.com
1

Vallers izcīna trešo vietu "TCR Eastern Europe Trophy" sacīkstēs Austrijā

Aizvadot "TCR Eastern Europe Trophy" sezonas otro posmu Austrijā, "Red Bull Ring" trasē, ar labiem rezultātiem izcēlies "LV Racing" komandas pilots Ivars Vallers. Vienā no sacīkstēm pat izdevās izcīnīt trešo vietu.