Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Nitišs un Šlēgelmilhs tiekas vienā trasē

Sporta kompleksā 333 vēl nebijušā supersprinta formātā aizvadīts "333 Ziemas kausa 2015/2016" trešais posms, kurā uz starta stājās arī tādi atpazīstami autosportisti kā Reinis Nitišs, Haralds Šlēgelmilhs, Beate Klipa un citi. Foto: Artūrs Igaveņš, 333.lv


Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.
Adrians Ņūvijs. Foto:
3

"Red Bull" oficiāli paziņo par sadarbības beigšanu ar Ņūviju

"Red Bull" šodien oficiāli apstiprināja, ka tās galvenais tehniskais darbinieks Adrians Ņūvijs nākamā gada sākumā atstās komandu. Izcilais inženieris pildīt savus pienākumus F1 komandā neturpinās jau no šī brīža, bet vēl kādu laiku strādās pie RB17 hiperauto projekta.
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Kanāriju ERC rallijā šonedēļ Seska ekipāžai būs ļoti sīva konkurence

Jau nākamgad Kanāriju salu rallijs būs iekļauts WRC kalendārā, bet šajā nedēļas nogalē tas būs Eiropas rallija čempionāta otrais posms. Uz starta arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kuriem pretī stāsies spēcīgi asfalta sacīkšu meistari.