Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Batons un Petrovs dosies uz Maskavu (+video)

Batons un Petrovs dosies uz Maskavu (+video)
Arī 2009. gadā šajā pasākumā startēja "McLaren" komanda
Foto: www.bmcr.ru

18. jūlijā Maskavā notiks ''Bavaria Moscow City Racing'' pasākums, kurā piedalīsies divi F1 braucēji – Džensons Batons no ''McLaren'' un Vitālijs Petrovs no ''Renault'' vienības.

''Bavaria Moscow City Racing'' šovs sola lielus pārsteigumus. Preses konferencē pasākuma organizatori paziņoja, ka, pateicoties Mobil 1, šajā pasākumā piedalīsies divas F1 komandas – ''McLaren'' un ''Renault'', kuru, protams, pārstāvēs krievs Petrovs. Šajā pasākumā pilotiem būs jāveic paraugdemonstrējumi un jābrauc apkārt Kremlim.

Bez formulām skatītāji darbībā varēs redzēt arī labākos drifta meistarus un citus. Tāpat savā starpā ar smagajām automašīnām ''Bavaria Moscow City Racing'' sacensībās sacentīsies divi pieredzējuši Dakāras rallija braucēji – Vladimirs Čagins un viens no viņa sīvākajiem konkurentiem Žerārs de Rojs. Uz starta izies arī ''Porsche Mobil 1 Super Cup'' automašīna un daudzi citi spēkrati.

Papildus sacensību rīkotāji sola vēl dažādus pārsteigumus. Tāpat arī padomāts par līdzjutējiem. Katrs apmeklētājs pēc savām iespējām varēs izvēlēties, kur vērot šo pasākumu. Būs vietas, kur to varēs darīt par brīvu, bet būs arī speciālas tribīnes, kā arī VIP zonas, kurās, protams, par papildus samaksu varēs pasākumu vērot daudz ērtāk un ar daudz lielāku komfortu.

2009. gada ''Bavaria Moscow City Racing'' pasākums

Batons ielūdz visus uz Maskavu

Izmantotie resursi:
bmcr.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-07-02 10:08, pirms 14 gadiem
Būtu dīvaini, ja nebūtu Petrovs.

     [+] [-]

, 2010-07-02 13:11, pirms 14 gadiem
Butu labi, ja šāda mēroga pasākums notiktu arī Rīgā!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-02 13:27, pirms 14 gadiem
diwi rakstīja: Butu labi, ja šāda mēroga pasākums notiktu arī Rīgā!
lai sads pasakums notiktu ir vajadzigi normali celi kur nevar ritenus nolaust. pie mums Latvija varetu notikt tikai kadi dakaras spekratu paraugdemonstrejumi