Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2399, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "SMScredit.lv Virslīgas" prognozes – 2.aplis

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com sadarbībā ar SMScredit.lv Virslīga piedāvā konkursu, kurā Jums būs jāprognozē SMScredit.lv Virslīgas maču rezultāti.Prognozēšana notiek visas sezonas garumā, bet balvas tiek piešķirtas arī pēc katra no trijiem apļiem. Tagad tiek dots starts otrā apļa cīņām.

Piedalīties konkursā
Konkursa rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss norisināsies visas SMScredit.lv Virslīgas sezonas laikā. Konkurss tiks sadalīts trīs apļos (identiski kā turnīrs), uzvarētāji tiks noteikti gan katra apļa, gan visas sezonas ieskaitē.Konkursa pamatā būs precīza rezultātu prognozēšana. Vismaz 48 stundas pirms attiecīgās spēles sākuma lai Jums būs iespēja ierakstīt cīņas pamatlaika rezultātu, ievadot ciparu pie katras no komandas. Pēc spēles beigām tik ievadīti cīņu reālie iznākumi un piešķirti punkti.

Kā jāievada prognozes?

Spēļu pamatlaika rezultāti jāprognozē ievadot ciparus pie katras komandas. Ja kāds no lauciņiem netiks aizpildīts, tad šis jautājums skaitīsies kā neatbildēts. Ievadot pirmās prognozes jāatbild arī uz 2.apļa papildjautājumu Cik vārti kopā tiks gūti SMScredit.lv Virslīgas spēlēs līdz 2013.gada 14.jūnija līdz 26.augustam (ieskaitot)?, kā arī jānorāda savs tālruņa numurs. Šie ieraksti ir obligāti – nenorādot tos netiks ieskaitītas arī prognozes.

Kā tiks piešķirti punkti?

Punkti par spēļu rezultātu minēšanu tiek skaitīti sekojoši:
Par pilnīgi precīzi uzminētu rezultātu - 3 punkti
Par precīza iznākuma noteikšanu ar pareizu vārtu starpību (vai jebkuru citu neizšķirtu rezultātu) - 2 punkti
Precīza iznākuma noteikšana, bet neprecīza vārtu starpība -1 punkts
Neprecīza iznākuma noteikšana - 0 punktu

Kā noteiks uzvarētājus?

Konkursa uzvarētājus noteiksim gan katra apļa, gan visas sezonas ieskaitē. Ja viena apļa ietvaros vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad uzvarētāju noteiksim ar papildjautājuma palīdzību. Ja nepalīdzēs tas, tad skaitīsim, kuram ir vairāk 3 punktu atbildes. Nākamais kritērijs būs 2 punktu atbilžu skaits, bet, ja arī tas neļaus noteikt vietu secību, tad notiks izloze.

Kādas būs balvas?

Balvas uzvarētājiem pasniegs Sportacentrs.com un SMScredit.lv Virslīga. Apļa ietvaros tiks apbalvoti desmit labākie prognozētāji, bet kopvērtējumā – labāko sešinieks. Veiksmi!

Piedalīties konkursā
Konkursa rezultāti

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja