Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Skaties Latvija – ASV spēli kopā ar Sorokinu sporta bārā O'Learys

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Šovakar noslēdzošo spēli Ostravas apakšgrupā aizvadīs Latvijas izlase, kas pulksten 17:20 spēkosies pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Līdzjutēji aicināti vērot spēli kopā ar bijušo izlases spēlētāju Oļegu Sorokinu sporta bārā O'Learys T/C “Akropole Rīga”.

Pagājušajā nedēļā notika aizraujoša hokeja spēle starp Latviju un Zviedriju, ko līdzjutēji varēja vērot kopā ar bijušo izlases spēlētāju Oļegu Sorokinu sporta bārā O'Learys T/C “Akropole Rīga”. Šodien, 21.05. īpašā atmosfērā kopā ar Oļegu Sorokinu varēs skatīties arī Latvijas spēli pret ASV.

18.maija satricinošajā spēlē ar Zviedriju Latvijas izlases fani bija pulcējušies sporta bārā O'Learys, lai ne tikai kopīgi skatītos spēli, bet arī izteiktu savas likmes par to kurš uzvarēs, cik vārti tiks iemesti un paši iesaistītos aktivitātēs pirms tiešraides uz lielā ekrāna. Bija iespējams klausīties arī mūsu bijušā izlases spēlētāja Oļega Sorokina stāstos un komentāros, kopīgi baudot gan spēles garšu, gan gardu maltīti.

Pasākums sākās jau plkst. 16:30, lai pirms spēles varētu pārrunāt gan jau aizvadītās spēles, gan to kādas izredzes mums ir turpmākajās čempionāta spēlēs. Neizpalika arī stāsti par Oļega Sorokina pieredzētajiem čempionātiem. Bija iespējams gan uzdot jautājumus, gan aprunāties vai nofotogrāfēties ar pazīstamo hokejistu. Azartiskākie apmeklētāji varēja iegriezt arī Oleary’s laimes ratu, lai laimētu vērtīgas balvas.

Lai arī visi ticēja uzvarai, Latvijas valsts vienība piekāpās ar dramatisku rezultātu. Vai mēs izcīnīsim biļeti uz ceturtdaļfinālu?

Nāc un skatīsimies kopā T/C “Akropole Rīga” 2. stāvā sporta bārā O'Learys. Rezervē savu fanu vietu zvanot +371 28678888.