Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis: "Līdzjutēji bija šī čempionāta labākais spēlētājs"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gudļevskis: "Līdzjutēji bija šī čempionāta labākais spēlētājs"
Latvijas valstsvienības hokejisti pateicas līdzjutējiem. Foto: IIHF

LETA. Latvijas hokeja izlases līdzjutēji bija neatsverams atbalsts valstsvienībai šajā pasaules čempionātā, sarunā ar žurnālistiem uzsvēra komandas vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien pasaules čempionāta pēdējā, septītajā spēlē ar 3:6 piekāpās ASV un zaudēja cerības iekļūt ceturtdaļfinālā, meistarsacīkstes noslēdzot devītajā pozīcijā.

"Ir labi, ka esam iespēlējuši pāris jaunos spēlētājus, kuri varēs aizstāvēt vecākus hokejistus. Domāju, ka čempionāts nebija viegls, bet man prieks, ka cīnījāmies līdz galam un līdz pēdējai spēlei saglabājām cerības iekļūt ceturtdaļfinālā," stāstīja Gudļevskis, kurš šodienas cīņā atvairīja 37 no 42 metieniem.

Iepriekšējā mačā, kurā uzvara pēcspēles metienu sērijā ļāva turpināt cerēt par ceturtdaļfinālu, Gudļevskis zaudēja septiņus kilogramus no sava svara. "Šī spēle nebija smagāka, šis bija vienkārši citādāks mačs," abus pēdējos divus dueļus salīdzināja Gudļevskis.

Latvijas izlases vārtsargs arī izcēla valstsvienības līdzjutēju atbalstu: "Līdzjutēji bija šī čempionāta labākais spēlētājs. Mums bija pāris smagi mači un viņi mūs turpināja atbalstīt, spītējot rezultātam. Deva spēku cīnīties līdz galam un darīt, ko varam," uzsvēra Gudļevskis.

Pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā norisināsies līdz 26. maijam.

     [+] [-]

, 2024-05-22 00:03, pirms 2 nedēļām
Kristers ir šī brīža otrais labākais mūsu vārtsargs,aiz Šilova!💪