Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Ansons un Zunde ceturto gadu pēc kārtas tiesās pasaules čempionātu hokejā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ansons un Zunde ceturto gadu pēc kārtas tiesās pasaules čempionātu hokejā
Andris Ansons
Foto: IIHF

Latvijas tiesneši Andris Ansons un Dāvis Zunde ceturto gadu pēc kārtas apkalpos spēles 2024. gada IIHF pasaules čempionātā Prāgā un Ostravā.

Andris Ansons iepriekš strādājis Pekinas olimpiskajās spēlēs, kā arī trīs augstākās divīzijas U20 PČ, un vienā augstākajā divīzijas U18 PČ. Ansons pilnvērtīgi jau otro sezonu darbojās Vācijas augstākajā līgā (DEL). Abās sezonās saņemot arī iespēju apkalpot līgas finālspēles.

Tikmērs Dāvis Zunde augstākajā līmenī iepriekš strādājis trīs elites pasaules čempionātos. Kopš 2021.gada Rīgā apkalpojis arī 2021.gada U18 Pasaules Čempionātu ASV. Šosezon pilnvērtīgi apkalpojis Optibet hokeja līgas spēles. OHL regulārajā sezonā apkalpojis 26 regulārā čempionāta spēles un 12 izslēgšanas turnīra mačus, ieskaitot visas piecas OHL finālspēles.

Pagājušajā pasaules čempionātā Tamperē un Rīgā abi tiesneši apkalpoja arī izslēgšanas cīņas, strādājot čempionāta ceturtdaļfinālā. Tā bija pirmā reize, kad vinelaicīgi divi tiesneši no Latvijas saņem šādu pagodinājumu.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7740/latv...

     [+] [-]

, 2024-04-17 14:57, pirms 2 nedēļām
Kāds vakar bija Latvija - Ukraina, kā tur ir daugavas stadionā?
Ieeja it kā par brivu, iekšā ir iespējams nopirkt uzkodas un alu?
Vai šādā spēlē nebūs?