Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs: "Tagad jāatpūšas, pret Slovākiju neapšaubāmi spēlēsim labāk"

Rolands Eliņš

Krastenbergs: "Tagad jāatpūšas, pret Slovākiju neapšaubāmi spēlēsim labāk"
Renārs Krastenbergs spēlē pret Vāciju. Foto: Matt Zambonin/IIHF

Pēc smagās sakāves pret Vāciju pasaules čempionāta spēlē (1:8) Latvijas izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka šī bijusi melnā diena laukumā, taču tagad ir divas dienas starp spēlēm, un viņš pauda pārliecību, ka šajā laikā izdosies savākties un nedēļas nogalē nospēlēt jau krietni labāk.

"No vienas puses, kāda tur starpība, kāds rezultāts - zaudējums ir zaudējums," sacīja Renārs Krastenbergs. "Bet jā, šodien viņi bija pārliecinoši labāki."

Krastenbergs piekrita, ka šodien bijusi melnā diena - no rokas negāja gandrīz nekas: "Otro reizi bija otrā spēle divās dienās, varēja just, ka viņiem bija nedaudz vairāk jaudas. Viņi iznāca uz spēli diezgan jaudīgi, iemeta vienus vārtus, otrus, un tā mēs pamazām iekritām bedrē."

"Pievīla arī mūsu pašu spēles disciplīna," sacīja Latvijas uzbrucējs. "Kad ir noraidījumi, tad grūti atgūt iniciatīvu. Bet, ja spēles sākumā nebūtu viss aizgājis lejupslīdē, tad pret šādu Vācijas izlasi noteikti varējām aizķerties. Tas gala rezultāts neatspoguļo to, kā mēs varējām nospēlēt. Sakrita goli, viss aizgāja slikti, tad nu šoreiz rezultāts ir šāds. Ātri jāaizmirst un jāiet uz priekšu."

Tagad Latvijas izlasei būs divas brīvas dienas no spēlēm, taču pēc tam būs divi jauni pārbaudījumi - Zviedrija un Slovākija. Krastenbergs piekrita, ka čempionāts Latvijas izlasei ir iegājis citā fāzē, proti, ja iepriekšējās trīs spēlēs Latvijas izlase bija favorīta statusā, tad čempionāta turpinājumā tā vairs nebūs un būs jāspēlē no nosacīta otrā numura pozīcijām.

"Ar to mums nav bijušas problēmas, domāju, ka mēs pat spēlējam labāk kā otrais numurs," sacīja Krastenbergs. "Tagad jāizmanto šīs divas dienas starp spēlēm, jāatpūšas, jo tomēr bija četras spēles piecās dienās, un tas nav viegli. Jāatpūšas un viennozīmīgi, ka pret Slovākiju nospēlēsim labāk."

Vaicāts par to, ko viņš sagaida personīgi no sevis turnīra turpmākajā gaitā, Krastenbergs norādīja, ka vēlētos atgriezties vārtu guvēju sarakstā: "Gribās beidzot iemest goliņu, kāds laiks jau ir pagājis. Turpinu darīt labas lietas laukumā, bet, protams, vēlos arī iemest vārtus."

Krastenbergam šis ir ceturtais pasaules čempionāts - savā pirmajā PČ 2021. gadā viņš iemeta divus vārtus, bet nākamajos divos 13 spēlēs palika bez punktiem, tāpat viņam nav sanācis atzīmēties ar rezultativitātes punktiem arī šī pasaules čempionāta pirmajās četrās spēlēs.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
SPORTLAND faktu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

  +6 [+] [-]

, 2024-05-15 21:09, pirms 2 nedēļām
Un ko tad darīsiet pret Zviedriju???Jo tā ir pirms Slovākijas.Neizies laukumā??
Iesaku Krastenbergam noskatīties spēles ierakstu,ja saka,ka gala rezultāts neatspoguļo to,kā varēja nospēlēt.Rezultāts ļoti labi atspoguļo tās šausmas uz laukuma.

  +4 [+] [-]

, 2024-05-15 21:10, pirms 2 nedēļām
Krastenbergam jāpieliek sniegumā. Jāšauj iekšā tik precīzi, cik Andrejs to dara. Lai līksmo Dana, lai līksmo visa Latvija,

  +1 [+] [-]

, 2024-05-15 21:37, pirms 2 nedēļām
Tas bija kā anekdotē par alkoholiķi:
- Dakter, kāpēc mēs tik sūdīgi spēlējam?
- Vai daudz noraidījāties?
- Jā, dakter, noraidījāmies ļoti daudz, bet pat tas nepalīdzēja.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-15 22:00, pirms 2 nedēļām
Jocīgs vai . Kāpēc pret SK,bet ne pret SWE ?
Vēl ir dienas palikušas, lai šo programu dabūtu no smadzeņu sistēmas ārā.

  -2 [+] [-]

, 2024-05-15 23:51, pirms 2 nedēļām
Aizver muti un slido!

  +1 [+] [-]

, 2024-05-16 05:47, pirms 2 nedēļām
Vajag prast ātri pieņemt lēmumus uz laukuma. Hokejs nemēdz būt bez noraidījumiem, ja cīnās kā vīri.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-16 06:49, pirms 2 nedēļām
Skumji, ka komanda jāvelk "vecajam" Daugaviņam. Domāju fiziski, ne ģērbtuvēs.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-16 07:41, pirms 2 nedēļām
ST2 rakstīja: Skumji, ka komanda jāvelk "vecajam" Daugaviņam. Domāju fiziski, ne ģērbtuvēs.
Bet kā savādāk?

     [+] [-]

, 2024-05-16 08:42, pirms 2 nedēļām
Krastenbergs jau trešo PČ skrien apkārt ar 0+0, vienīgais labums, kad var vairākumu nopelnīt.