Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Video: Vasiļjevs: "Kamēr Šutovs lēkāja kā futbolā, Gudļevskis nesa miera sajūtu"

Rolands Eliņš
Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā cīnās pret Kazahstānas izlasi, un pēc šīs spēles Sportacentrs.com piedāvā hokeja Pēcgaršu - interneta tiešraidi, kurā kopā ar hokeja treneriem un bijušajiem izlases spēlētājiem Herbertu Vasiļjevu un Ģirtu Ankipānu atskatījāmies uz aizvadīto spēli un atbildējām uz līdzjutēju jautājumiem.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2024-05-14 20:27, pirms 2 nedēļām
Paldies Gudļevskim par uzvaru. Latvijas ierastā problēma, kas diemžēl novērojama katru gadu, ir spēle mazākumā. Pat pret tādu nosacīti vājāku pretinieku kā Kazahija. Aizsargājoties pret pretsspēlētāju tiek ievērots godbijīgs 2-4 m attālums, piespiešanās pie vārtiem, aizsedzot skatu vārtsargam, tā vietā lai spēlētu agresīvi, ciešāk, presingotu un neļautu uzbrucējam brīvi rīkoties ar ripu. Problēma acīmredzot ir galvās, psiholoģijā un treneru nespējā šo elementāro hokeja ābeci ieskaidrot spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2024-05-14 22:25, pirms 2 nedēļām
hahahahahaa rakstīja: Paldies Gudļevskim par uzvaru. Latvijas ierastā problēma, kas diemžēl novērojama katru gadu, ir spēle mazākumā. Pat pret tādu nosacīti vājāku pretinieku kā Kazahija. Aizsargājoties pret pretsspēlētāju tiek ievērots godbijīgs 2-4 m attālums, piespiešanās pie vārtiem, aizsedzot skatu vārtsargam, tā vietā lai spēlētu agresīvi, ciešāk, presingotu un neļautu uzbrucējam brīvi rīkoties ar ripu. Problēma acīmredzot ir galvās, psiholoģijā un treneru nespējā šo elementāro hokeja ābeci ieskaidrot spēlētājiem.
Pagājšgad spēlē mazākumā 1. vieta visā čempionātā - 93.75%