Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Krievija nevarīga pret Zviedriju, Čehija pārspēj Somiju

Krievija nevarīga pret Zviedriju, Čehija pārspēj Somiju
Dmitrijs Jaškins, Čehijas izlases uzbrucējs
Foto: HFBoards

Turpinot gatavoties gaidāmajām pasaules hokeja čempionātam, Jaroslavļā un Pardubicē tika aizvadītas Eirotūres pēdējā posma spēles, kurās Krievija zaudēja Zviedrijai ar 1:2, bet Somijas piekāpās Čehijai ar 1:3.

Krievijas izlase jaunā galvenā trenera Iļjas Vorobjova vadībā zaudēja Zviedrijai, kas šajā mačā spēlēja ar vairākiem mazpazīstamiem hokejistiem. Arī krievu treneri piesaistīja daudz vairāk spēlētāju ne no SKA un CSKA. Zviedri guva pirmos vārtus divas minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām – Igors Šestjorkins atvairīja uzmetienu no zilās līnijas, un kamēr krievu aizsargi mēģināja tikt pie ripas, pirmais to izdarīja Novosibirskas „Sibir” uzbrucējs Patriks Zakrisons – 0:1.

Otrā perioda sākumā mājinieki izlīdzināja rezultātu – Floridas „Panthers” spēlētājs Jevgeņijs Dadonovs no aizvārtes piespēlēja bijušajām komandas biedram, SKA uzbrucējam Ņikitam Gusevam, kurš vienā pieskārienā pāradresēja ripu vārtos – 1:1. Pēc otrā pārtraukuma tika nospēlēta 41 sekunde, kad Malmo „Redhawks” kapteinis Frederiks Hendemarks pielika nūju vārtu priekšā pēc partnera uzmetiena no tālās distances – 1:2.

Čehijas izlase Pardubicē uzņēma Somiju un pirmās trešdaļas vidū mājas sienu veiksme palīdzēja čehiem – pēc vienā no perspektīvākajiem junioriem Filipa Zadinas piespēles uz vārtu priekšu ripa atrada ceļu vārtos pēc rikošeta no Somijas hokejista nūjas – 1:0. Ilgi nebija jāgaida, kad viesi atspēlējās – Čempionu hokeja līgas uzvarētāja, JYP uzbrucēja Anti Suomelas metiens izrādījās neņemams Čehijas izlases vārtsargam Pāvelam Francouzam – 1:1.

Otrajā periodā čehi nostādīja sevi ļoti neizdevīga pozīcijā – pieci mazākumi pēc kārtas, taču Somijas vairākums kliboja un rezultāts nemainījās. Bet trešajā periodā čehi parādīja viesiem vairākuma izspēles meistarklasi – uzvarēts iemetiens, šķēliens no zilās līnijas, vārtsargs ripu atvaira, bet pirmais pie tās ir Sentluisas „Blues” uzbrucējs Dmitrijs Jaškins – 2:1. Trešā ripa ielidoja jau tukšos Somijas izlases vārtos pēc Andreja Nestrašila metiena – 3:1.

Eirotūre, 19. aprīlis

SpēleRezultāts
Krievija – Zviedrija1:2
Čehija – Somija3:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-04-19 22:41, pirms 6 gadiem
toties kā Vācija Franciju sagrāva - 7:1 (pēc 1. perioda jau bija 5:0)

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 23:01, pirms 6 gadiem
Pēc sētas turnīra haļavas, uz ko lielāku nav spējīgi

  -1 [+] [-]

, 2018-04-19 23:58, pirms 6 gadiem
Skrabars rakstīja: Pēc sētas turnīra haļavas, uz ko lielāku nav spējīgi
Žēl, ka Latvijas izlase nebija spējīga kvalificēties tādam ''sētas turnīram''. Ja būtu spējusi kvalificēties un kaut ko uzvarējusi tad gan būtu slavas dziesmas. A tā nu neko, ko vairs citu var darīt kā kunkstēt un skaust par kaimiņu rezultātiem. Pēc gadiem 10 nevienu neinteresēs bija tur NHL pārstāvji vai nē, zelts ir un paliek zelts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 06:13, pirms 6 gadiem
pec gada jau nevien neintereses ko utainie ir sētas mačos izcinijuši.

  +4 [+] [-]

, 2018-04-20 08:50, pirms 6 gadiem
Vispār jau krievi mums nekādi brāļi nav ne mentāli, ne etniski, ne lieli, ne mazi. Vienīgi latiešiem ir tāds apzīmējums sūda brālis, bet tam nav nekāda sakara ar asinsradniecību.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-20 11:25, pirms 6 gadiem
Babajs rakstīja: Vispār jau krievi mums nekādi brāļi nav ne mentāli, ne etniski, ne lieli, ne mazi. Vienīgi latiešiem ir tāds apzīmējums sūda brālis, bet tam nav nekāda sakara ar asinsradniecību.
Tādiem kā tev vispār tāds vārds kā brālis ir svešs un pat savam miesīgam brālim būtu gatavi rīkli pārplēst nieku dēļ, tapēc arī valsts ir tādā pakaļā ))

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 13:44, pirms 6 gadiem
Ko ta parašņikiem citu teikt, vinnēt var tikai sētas turnīrus. Kā normāla līmeņa turnīrs, tā aiz vaiga dabon uzreiz!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 16:35, pirms 6 gadiem
andris_rejs_5490890 rakstīja: daudziem te mazā brāļa sindroms

apskauž mūsu lielos brāļus, kamēr paši nekā nevar izveidot 20 gadu laikā
Hahaha, DEL līgas uzvarētāji KHL megazvaigžņi, oļimpijskije čempioni