Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

NHL drafta favorīts Dalīns nespēlēs ne Zviedrijas U18, ne pieaugušo izlasē

Rolands Eliņš

NHL drafta favorīts Dalīns nespēlēs ne Zviedrijas U18, ne pieaugušo izlasē
Rasmuss Dalīns
Foto: AP/Scanpix

17 gadus vecais Zviedrijas aizsargs Rasmuss Dalīns paziņojis, ka šosezon vairs nespēlēs un savas izlases starptautiskajos turnīros nepārstāvēs, jo jau tā aizvadījis garu un nogurdinošu sezonu.

Rasmuss Dalīns šovasar, visticamāk, tiks izvēlēts ar pirmo numuru Nacionālās hokeja līgas draftā. Dalīns jau otro sezonu spēlē Zviedrijas Elites līgā un šosezon 41 spēlē sakrāja 20 punktus (jauns līgas rekords U18 aizsargu konkurencē), kopā ar Zviedrijas U20 izlasi izcīnīja PČ sudraba medaļas un debitēja olimpiskajās spēlēs Zviedrijas pieaugušo izlases sastāvā.

Taču šodien paziņotajā Zviedrijas U18 izlases sastāvā Dalīna vārda nebija, un viņš vēlāk sava kluba „Frolunda” izplatītajā preses relīzē apliecināja, ka noguruma dēļ šopavasar Zviedrijas izlasēs nespēlēs.

„Man ir jāatgūst spēki,” pavēstījis Dalīns. „Šis bijis ļoti saspringts gads, un šovasar notiks ļoti svarīgas lietas. Man jādomā par to, kas man nāks par labu ilgtermiņā. Man vēl priekšā visa karjera.”

Dalīna pārstāvētā „Frolunda” jau izstājusies no Zviedrijas čempionāta izslēgšanas spēlēm, ceturtdaļfinālā piekāpjoties „Malmo”. „Frolunda” ģenerālmenedžeris Fredriks Sjēstrēms paudis viedoklis, ka Dalīns pieņēmis pareizu lēmumu: „Šī viņam bijusi patiešām gara sezona ar ļoti daudzām spēlēm, tāpēc domāju, ka tas ir prātīgs lēmums. Rasmusam bija tāda sezona, kādu daudzi viņa vecuma spēlētāji nekad nepiedzīvo.”

Izmantotie resursi:
https://www.frolundaindians.com/art...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-04-03 22:31, pirms 6 gadiem
andris_rejs_5490890 rakstīja: zviedru izlasē allaž bijušas problēmas ar patriotismu
Spēlēšana U20 un olimpiādē nav patriotisms?
Čalim 17 gadi un kā pats teica, viss vēl priekšā, dabūs vēl izspēlēties.

  -2 [+] [-]

, 2018-04-04 01:46, pirms 6 gadiem
Мужики, развести любую женщину на интим не прилагая при этом никаких усилий реально, я узнал из этой статьи ФортеЛАв Не важен возраст и как ты выглядишь! Я несколько раз пользовался - безотказный эффект!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-04 08:42, pirms 6 gadiem
Nu te tā diskutabli. Protams, nogurums rodas, bet viņš reālu šosezon ir nospēlējis mazāk nekā nākamsezon būs jāspēlē NHL, ja tur grib spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-04 15:43, pirms 6 gadiem
Ak kungs,zviedriem tik daudz spēlētāju būs brīvi no Stenlija kausa,ka varētu divas komandas izlikt.