Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Baltkrievi zaudē ceturtajā spēlē pēc kārtas, šoreiz neveiksme pret Franciju

Baltkrievi zaudē ceturtajā spēlē pēc kārtas, šoreiz neveiksme pret Franciju
Francijas izlases vārtsargs Kristobals Iē
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaru pārbaudes spēlē pirms gaidāmā pasaules čempionāta izcīnīja Francijas izlase, kas pieveica Baltkrieviju ar 3:1, gūstot trīs vārtus no 18 metieniem.

Eiropas hokeja izlases turpina gatavoties pasaules čempionātam, kas norisināsies no 5. līdz 21. maijam Ķelnē un Parīzē. "Euro hockey challenge" turnīra ietvaros Francijas un Baltkrievijas izlases aizvadījušas pa sešām spēlēm - čempionāta mājinieku bilance ir trīs uzvaras un trīs zaudējumi, savukārt Latvijas kaimiņvalsts hokejistu sniegums bijis nedaudz pieticīgāks - divi panākumi un četras neveiksmes.

Lai gan metienu ziņā pirmais periods labāk padevās baltkrieviem – 11:7, francūži savas iespējas izmantoja veiksmīgāk - trešdaļas vidū "Rouen" uzbrucējs Saša Treijs atklāja rezultātu - 1:0, bet jau pēc četrām minūtēm "Geneve-Servette" uzbrucējs Florāns Due panāca 2:0. Līdz pārtraukumam vienus vārtus baltkrieviem izdevās atspēlēt, precīzs bija Minskas "Dinamo" aizsargs Romans Graborenko - 2:1.

Otrajā periodā baltkrievu pārsvars metienos bija vēl lielāks – 12:5, tomēr abi vārtsargi demonstrēja labu sniegumu un otrajās divdesmit minūtēs palika nepārspēti. Noslēdzošajā trešdaļā "Bordeaux" aizsargs Nikolā Bešs guva trešos vārtus Francijas labā - 3:1. Spēles beigās Baltkrievijas vārtsargs Mihails Kornouhovs tika nomainīts uz sesto laukuma spēlētāju, bet rezultāts palika tāds pats un mačs noslēdzās ar Francijas uzvaru 3:1. Vārtsargam no Baltkrievijas ekstralīgas kluba Molodečnas "Dinamo" tā nebija veiksmīgāka spēle, jo Kornouhovs tika galā vien ar 15 no 18 metieniem.

Rītdien abas vienības tiksies vēl vienu reizi. Šovakar notiks vēl divas izlašu spēles - plkst. 19:30 savā starpā cīnīsies Krievija un Čehija, bet plkst. 21:15 Vācija uzņems Latviju.

Izmantotie avoti:
Pointstreak Stats Search | Pointstreak Sports...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-30 19:42, pirms 7 gadiem
Draudzības spēles ir tikai draudzības spēles.Rezultāts otršķirīgs.

  -2 [+] [-]

, 2017-04-30 19:48, pirms 7 gadiem
Re kur kolhozs novedis.

     [+] [-]

, 2017-04-30 21:58, pirms 7 gadiem
Belari uzraus visus uz desas.

     [+] [-]

, 2017-05-01 08:36, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Draudzības spēles ir tikai draudzības spēles.Rezultāts otršķirīgs.
var teikt arī tā, taču belariem tur būs ko pasvīst arī lai sglabātu vietu Elitē, slovēņi nebūt nav tādi autsaideri kā ungāri pagājušajā gadā...