Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Nav svarīgi, ko Latvijas izlase atstāja rezervē"

Rolands Eliņš

Znaroks: "Nav svarīgi, ko Latvijas izlase atstāja rezervē"
Oļegs Znaroks uz Krievijas izlases soliņa
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc uzvaras pār Latviju (5:0) atzina, ka viņa izlasei ir svarīgi izcīnīt pirmo vietu grupā, savukārt vārtsargs Iļja Sorokins izteicās, ka par spīti Latvijas maz izdarītajiem metieniem viņam spēle likusies visai saspringta.

„Kaut kas mums šodien sanāca, kaut kas nē,” pēcspēles uzrunā medijiem sacīja Oļegs Znaroks. „Sapratām, ka galvenā spēle grupā būs rīt pret ASV. Trešajā periodā pārgājām uz īsākām maiņām, lai varētu paspēt atjaunoties. Visus apsveicu ar uzvaru, tagad gatavosimies nākamajai spēlei.”

„Šī bija parasta spēle,” uzsvēra Latvijas izlases bijušais kapteinis Znaroks. „Nav svarīgi, ko pretinieki atstāja rezervē. Mēs devām iespējas uzspēlēt Tkačevam, plānojām sūtīt viņu laukumā mazākumā. Pret ASV spēlēsim ar shēmu 7+13. Mums ir ļoti svarīgi ieņemt pirmo vietu grupā.”

„Ar Kuzņecova spēli esmu apmierināts, bet varēja nospēlēt labāk,” sacīja Znaroks par papildinājumu no Vašingtonas „Capitals”. „Bez kļūdām nevienam nesanāk, vienmēr ar kaut ko esmu neapmierināts. Ņičuškins nospēlēja savu spēli, paveica tās lietas, kuras no viņa sagaidām. Arī aizsargu pāris Zubs-Orlovs izskatījās neslikti, ņemot vērā, ka Dmitrijs spēlēja neilgi pēc gara pārlidojuma.”

Savukārt 21 gadu vecais vārtsargs Iļja Sorokins, kurš aizvadīja otro spēli šajā turnīrā, norādīja, ka viņam šī spēle tik un tā likusies saspringta, neskatoties uz to, ka Latvija bieži pa vārtiem nemeta: „Sākumā jutos tā ne īsti savā ādā – ilgi nebiju spēlējis. Viss pagāja bez īpašiem notikumiem, neatceros tādus ļoti bīstamos momentus pie saviem vārtiem. Gatavosimies tagad nākamajam mačam. Vai vēl spēlēšu? Kā būs, tā būs, bet man šis turnīrs tik un tā ir kolosāla pieredze.”

„Nedaudz piņķerīga spēle sanāca,” sacīja Kuzņecovs, „taču trešajā periodā jau palika interesantāk. Vispār šī mums bija noderīga spēle – nedaudz piemēroties PČ notikumiem un spēlei, tāpēc arī rīt pret ASV būs vieglāk. Kas attiecas uz lielākajiem Eiropas laukumiem, tad hokejs, protams, ir nedaudz citāds, pagaidām nepierasti. Nevaru teikt, ka es laukumā visu laiku vilku segu uz savu pusi, taču bez ripas jutos tā kā nevietā.”

Ņikitam Kučerovam tika pavaicāts, ko viņš domā par Elvja Merzļikina krievu presē izskanējušajiem citātiem, ka viņam ne īpaši patīk Krievija, bet Kučerovs nevēlējās atbildēt: „Uz PČ atbraucām ar konkrētu mērķi, nebūtu pareizi tagad lasīt citu spēlētāju komentārus.”

„Katrs mačs mums ir visai grūts,” turpināja Kučerovs. „Tagad ir brītiņš atpūsties, domāju, ka pret ASV būs interesants hokejs. Negribas ieņemt otro vietu grupā, taču jebkurā gadījumā būs jāspēlē tālāk. Centīsies uzvarēt visās turpmākajās spēlēs. Svarīgi, lai nežēlotu piespēles vairākumā, meklētu variantus saviem partneriem un izveidotu brīvas piespēļu līnijas, tāpat arī mēs cenšamies mest vairāk pa vārtiem,” Kučerovs stāstīja par Krievijas vairākuma izspēli, kas šajā čempionātā pagaidām ir pārliecinoši labākā.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

  +6 [+] [-]

, 2017-05-16 01:29, pirms 7 gadiem
Neticu, ka Elvis tā arī pateica presē, ka viņam nepatīk Krievija, nedaudz bērnišķīga un tizli dzirdēt ko tādu no profesionāla hokejista
Slēpts komentārs: duum

  +3 [+] [-]

, 2017-05-16 03:56, pirms 7 gadiem
duum rakstīja: necienu Znaroku itin nemaz vairs ,lai arī ko viņš iepriekš ir devis. Īsts Krievs kurš par to arī ir priecīgs..
tu gribēji krievu kurš nebūtu par to priecīgs?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-05-16 06:39, pirms 7 gadiem
Robis87 rakstīja: Neticu, ka Elvis tā arī pateica presē, ka viņam nepatīk Krievija, nedaudz bērnišķīga un tizli dzirdēt ko tādu no profesionāla hokejista
Tad apskaties, kā Elvis runājis citās intervijās pagājušā gadā, šogad...
To, laikam, mūsdienās sauc par emocionālo inteliģenci, kas bieži saistāms ar cilveka briedumu. Ar laiku jāparādās mākai runāt ar presi, bet tas ir liels jautājums, vai laiks būš līdzeklis, jo apskaties kaut vai šīs sezonas vienīgo (šķiet pret zviedriem) pēcspēles interviju ar kādu no SC tirliņiem. PAr citu gad pērlēm nemaz nerunāsim, ka komanda nav bijusi tik laba lai iejustos un tapēc nav varējis parādīt sevi, iekļūt izlasē utt. Es domāju, ka stepītis Elvim apzināti neliek runāt mēdiju pēc spēles koridoros.

Bail ka tanī galviņā tur viss arī tā ir, jo skatoties intervijas var saprast, ka puika ir Eiropas zelta liberālā paaudze, kas augusi uz youtube video. Bet kamēr Elvis tā ķer ripas, viņam neviens neko nepieminēs, un latvijā mēdiji ir ļoti maigi, un it īpaši šajā gadījumā, paldies dievam, ka tas tā ir, jo šitais puika nevienu vien reizi ir teicis, ka viss viņam ir šveice, ja izlasē bērnam pārstās patikt, kāds aizvainos, var uzmest lūpu un pateikt ka pisieties paši, es i šveicē

 +11 [+] [-]

, 2017-05-16 07:32, pirms 7 gadiem
Robis87 rakstīja: Neticu, ka Elvis tā arī pateica presē, ka viņam nepatīk Krievija, nedaudz bērnišķīga un tizli dzirdēt ko tādu no profesionāla hokejista
Ja neesi pamanījis, tad ziņu dienesti izvelk no teiktā divus, trīs vārdus un uztaisa pēc iespējas skaļāku virsrakstu, lai cilvēki aitas spiestu virsū pēc iespējas vairāk, lai naudiņa no reklāmām adresēs nāktu... citādi mūsdienās ar ziņām nopelnīt nevar. Elvis teica ka vienreiz bijis Krievijā, un tas bijis uz Maskavas čempi. Teica, ka varbūt citas pilsētas ir skaistākas, bet Maskava pārāk daudz cilvēku un nepatīk. Un KHL komandām atteicis, pēc ne pārāk labās pieredzes Maskavā.

 +14 [+] [-]

, 2017-05-16 07:50, pirms 7 gadiem
Pareizi, ka Elvis pateica, ka negrib spēlēt un dzīvot Krievijā.. viņš jau neko neteica sliktu par Krieviju vai krieviem, tikai pastāstīja par saviem mērķiem... kuros nav kolhoza un Maskavas...

  +3 [+] [-]

, 2017-05-16 08:03, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: tu gribēji krievu kurš nebūtu par to priecīgs?!
Viņš ir krievs tad.kad viņam tas izdevīgi.Tāpat kā bija latvietis un vācietis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-16 08:11, pirms 7 gadiem
Pipuks nevarēja čomiem atdot trīs punktus

  +2 [+] [-]

, 2017-05-16 09:09, pirms 7 gadiem
Stulbs jautajums no zurnalista.
Elvis teica ka nepatik khl un krievija, bet pec jautajuma var saprast ka nepatik krievu hokeja izlase, izprovocets

  -4 [+] [-]

, 2017-05-16 09:16, pirms 7 gadiem
Uzskatu, ka Elvim vajadzētu mazliet piedomāt, ko viņš saka žurnālistiem! Bieži vien vārdi var izbojāt karjeru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-05-16 09:37, pirms 7 gadiem
Apskaties viņa iepriekšējās intervijas!
arhivsx rakstīja: Kādu karjeru? Ko tu te fantazē? Nemaz nešaubos, ka te atkal bija kārtējais variants: izņem teikumu no kopējā teksta, vēl nedaudz pārveido , ieliek virsrakstā un viss notiek...

  +2 [+] [-]

, 2017-05-16 10:23, pirms 7 gadiem
CIK LIELA ir atšķirība starp to, kā par savu komandu izsakās Treneris un treneris. Znaroks neko citu, kā nolikt visus pēc kārtas, neprot. Kā Hārtlijs runā par Latvijas komandu, kāda ir viņa attieksme.. Lūk, tas ir līderis.

     [+] [-]

, 2017-05-16 11:54, pirms 7 gadiem
Maddie rakstīja: CIK LIELA ir atšķirība starp to, kā par savu komandu izsakās Treneris un treneris. Znaroks neko citu, kā nolikt visus pēc kārtas, neprot. Kā Hārtlijs runā par Latvijas komandu, kāda ir viņa attieksme.. Lūk, tas ir līderis.
Nevar taču visu laiku slavēt savējos. Kaut kad jāpasaka arī kaut kas objektīvs.

     [+] [-]

, 2017-05-16 14:54, pirms 7 gadiem
JiSkx rakstīja: Nevar taču visu laiku slavēt savējos. Kaut kad jāpasaka arī kaut kas objektīvs.
Kāpēc lai nevarētu? Kam tad būtu jāslavē komanda, ja ne pašu trenerim. Bet nu krievu ģedovščinas skolā jau tā nav pieņemts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja