Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Georgijevam sausā spēle, "Rangers" izcīna otro uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Georgijevam sausā spēle, "Rangers" izcīna otro uzvaru pēc kārtas
Ņujorkas "Rangers" vārtsargs Aleksandrs Georgijevs. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vakara agrajā spēlē pārliecinošu sniegumu rādīja Ņujorkas "Rangers" vārtsargs Aleksandrs Georgijevs, kurš atvairīja visus 29 Filadelfijas "Flyers" izdarītos metienus, palīdzot savai komandai viesos izcīnīt uzvaru ar 3:0.

Abas vienības uz iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā vairs nepretendē, tomēr stimuls nospēlēt atlikušo regulārās sezonas daļu no tā vien nemazinājās. "Rangers", kas iepriekšējā mačā bija veikusi veiksmīgu atspēlēšanos no 0:2 deficīta, ar 4:2 pārspējot Sentluisas "Blues", lūkoja pēc otrā panākuma pēc kārtas. Tikmēr "Flyers" centās nepieļaut ceturto zaudējumu pēdējās piecās cīņās.

Iecerēto mērķu realizācija labāk padevās "Rangers" hokejistiem, kuri pirmā perioda izskaņā izcēlās divreiz, precīziem metieniem padodoties Pāvelam Buhņevičam un Raienam Stroumam. Tādējādi pirmajā pārtraukumā ar divu vārtu pārsvaru bagāžā devās "Rangers" - 2:0.

Otrā perioda ievadā "Flyers" bija divas iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, divus noraidījumus nopelnot viesu hokejistam Brendenam Smitam, taču tās netika izmantotas. Interesanti, ka visos četrus "Rangers" noraidījumos grēkāzis bija tieši Smits. Turpinājumā rezultāts saglabājās nemainīgs līdz pat noslēdzošā perioda astotajai minūtei, kad Breidijs Šejs ar tālu metienu palielināja "Rangers" vadību līdz 3:0.

Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, "Rangers" vārtsargam atvairot visus 29 "Flyers" hokejistu izdarītos metienus. Līdz ar to "Rangers" ar 78 mačos iegūtiem 75 punktiem austrumu konferencē saglabājot 12. vietu. Savukārt "Flyers" ar 79 spēlēs izcīnītiem 82 punktiem ir desmitā.