Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" paraksta septiņu gadu līgumu ar centru Šmalcu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" paraksta septiņu gadu līgumu ar centru Šmalcu
Niks Šmalcs. Foto: Arizona Coyotes

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas "Coyotes" parakstījis septiņus gadus ilgu un 40,95 miljonus ASV dolāru vērtu līgumu ar uzbrucēju Niku Šmalcu, kurš komandu papildināja tikai novembrī.

Sezonas sākumā Šmalcs pārstāvēja Čikāgas "Blackhawks", taču 25. novembrī tika iekļauts maiņas darījumā un pārcēlās uz "Coyotes". Jaunās komandas sastāvā uzbrucējs aizvadījis 17 spēles, kurās guvis piecus vārtus un pievienojis deviņas rezultatīvas piespēles. Pirms tam viņš aizvadīja 23 mačus Čikāgā, izceļoties ar diviem vārtiem un deviņām piespēlēm.

"Niks ir ļoti meistarīgs un radošs centra uzbrucējs, un viņa spēju griesti ir ļoti augsti," parakstīto līgumu komentēja Arizonas ģenerālmenedžeris Džons Čaika. "Parakstīt ilgtermiņa vienošanos – tas ir vēl viens solis pretī tam, lai izveidotu komandu, kas varētu cīnīties par titulu. Kluba īpašnieki turpina atvēlēt līdzekļus, kas nepieciešami, lai arī nākotnē labākie hokejisti būtu kopā ar mums."

23 gadus vecais Šmalcs tika draftēts 2014. gadā ar 20. numuru. Parakstītā vienošanās būs spēkā līdz 2025./26. gada sezonas noslēgumam.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/coyotes-ink-schm...