Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim sausā spēle un pirmās zvaigznes gods

Andrejs Siliņš

Gudļevskim sausā spēle un pirmās zvaigznes gods
Kristers Gudļevskis
Foto: nhl.com

Naktī uz piektdienu Kristers Gudļevskis atvairīja 21 metienu, palīdzot Tampabejas "Lightning" pārbaudes spēlē pirms jaunās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonas ar 2:0 pieveikt Floridas "Panthers" vienību.

Šoreiz Kristers "Lightning" vārtus sargāja visa mača garumā un tika galā ar katru no 21 izdarītā metiena, aizvadot sauso spēli. Par to Gudļevskim tika spēles pirmās zvaigznes gods. Floridas "Panthers" sastāvā spēlei nebija pieteikts Rihards Bukarts.

Tampabejas labā vārtus guva Džeremijs Morins un Breidens Points, kuram tie bija jau otrie vārti pirmssezonā. "Lightning" izcīnīja pirmo uzvaru pirmssezonā - 2:0.

"Puisi paveica lielu darbu," pēc mača Gudļevskis atvairījās no sevis slavināšanas, raidot pateicību savu komandas biedru virzienā. "Viņu sniegums bija vienreizējs."

Tampabejas komanda turpinās izbraukuma spēļu tūri, rīt tiekoties ar Karolīnas "Hurricanes", bet vēl dienu vēlāk ar Nešvilas "Predators".

Citā mačā Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" pēcspēles metienos ar 1:0 pieveica Toronto "Maple Leafs". Uzvaras vārtus guva Mets Mūlsens, bet spēle bija īpaša ar to, ka pirmo reizi savā starpā tikās brāļi Alekss ("Sabres") un Viljams ("Maple Leafs") Nīlanderi - Viljams bija 2014. gada drafta astotais numurs, bet 18 gadus veco Aleksu ar astoto numuru draftēja šovasar.

Raksta publicēšanas brīdī nav pieejama informācija par latvieša gaitām šīs nakts spēlē.

  +4 [+] [-]

, 2016-09-30 08:47, pirms 8 gadiem
Man ir pieejama informācija par Dzierkala gaitām - viņš jau vairākas dienas kā atskaitīts no Maple Leafs nometnes un vakarnakt jau nospēlēja savu sezonas pirmo spēli QMJHL, tiekot pie rezultatīvas piespēles

  +4 [+] [-]

, 2016-09-30 08:48, pirms 8 gadiem
Nu malacis, cerams sezona ari tiks uz kadu speli!

  +6 [+] [-]

, 2016-09-30 08:52, pirms 8 gadiem
Tampas bosi laimīgi, ka viņiem ir tik labs ... trešais vārtsargs

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 08:55, pirms 8 gadiem
Skatijos Leafs speli. Girgensons nespeleja. Nebija ne Eichel ne Reinhart. Kane speleja. Moulson iemeta uzvara bulliti.

     [+] [-]

, 2016-09-30 08:55, pirms 8 gadiem
"Puisi paveica lielu darbu", žurnālistam vajag izlabot uz Puiši! Un otrais fakts vajag pasktatīties par Dzierkala faktu autoram, jo tiešām Dzierkals jau sezonu uzsācis Kvebekas Junioru Līgā un ir iekrāta viena rezultatīva piespēle, un labi jau saprotams Dzierkals nav vairs Toronto nometnē!
Īsi sakot par Gudļevski malacis, bet tomēr izsktās vienalga būss pirmais vārtsargs AHL, bet NHL 3 nominālais vārtsargs, lasiju rakstus ASV portālos, Tampabejas vienība sezonai uzsver vairāk Bišopu kā pirmo un Vasiļevskis stabilu otro!

  +3 [+] [-]

, 2016-09-30 08:56, pirms 8 gadiem
Par SC varētu teikt tā, ka labā roka nezina, ko dara kreisā.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-30 09:02, pirms 8 gadiem
Jā Zemgus šajā spēle nepiedalījās, varētu to gan uzsvērt! Pārsvarā laukumā bija citi!

     [+] [-]

, 2016-09-30 09:11, pirms 8 gadiem
Tā varētu būt ka neskatoties uz labo sniegumu pārbaudes spēlēs Gudim būs jāpaliek trešajā pozīcijā... tomēr domāju ka viņa vērtība stipri celsies un būs pastiprināta interese no citām komandām, kā arī papildus stress Vasiļevskim ar ko tam būs jātiek galā. Katrā ziņā Tampai nāksies krietni domāt un risināt šo jautājumu. Kaut vai pārdodot, mainot Bišofu...

  +6 [+] [-]

, 2016-09-30 09:20, pirms 8 gadiem
Mets Mūlsens - kkāds jauns spēlētājs Buffalo! Pēc uzvārda nedaudz velk uz Zviedru pusi

  +4 [+] [-]

, 2016-09-30 09:34, pirms 8 gadiem
Kad Andrejs raksta par hokeju, vienmēr ir jautri!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-30 09:37, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: "Puisi paveica lielu darbu", žurnālistam vajag izlabot uz Puiši! Un otrais fakts vajag pasktatīties par Dzierkala faktu autoram, jo tiešām Dzierkals jau sezonu uzsācis Kvebekas Junioru Līgā un ir iekrāta viena rezultatīva piespēle, un labi jau saprotams Dzierkals nav vairs Toronto nometnē!
Nopietni? Žurnālistam? Tu maz zini, ko nozīmē augstais žurnālista profesijas standarts?

Esports no sākta gala apliecinājuši to, ka pie viņiem žurnālsitu nav.
Autors jau skaidri un gaiši tekstā uzraktījis, ka viņam nav informācijas par mūsējo gaitām, jo gluži vienkāŗsi tur, kur viņš apskatījās rezultātu nebija ieraksta par spēles laiku vai kāda cita informācija. Šis transkribers prot tikai pārrakstīt to ko minējuši citi avoti, vēl traģiskāku situāciju padara fakts, ka esports jau pirms kāda laika bija rakstijis par to ka Dzierkals atskaitīts, viņš pat neseko līdzi savai lapelei. Šeit eksperts ir lietotājs Ontario, kurš vismaz spēli skatījas un spēj paskaidrot, kas pa kam. Bet tam puikam, kurš šo sarakstījis redaktors ar pirkstu gan pakratīs un, iespējams, pat neieidos, viņa prāt, nopelnītos 50centus par rakstu.

Un, protams, tad jau autors mūlis, ne Moulsens

  +2 [+] [-]

, 2016-09-30 09:55, pirms 8 gadiem
dzonis98 rakstīja: Mets Mūlsens - kkāds jauns spēlētājs Buffalo! Pēc uzvārda nedaudz velk uz Zviedru pusi
SC filologi atkal izceļas

  -1 [+] [-]

, 2016-09-30 10:29, pirms 8 gadiem
boleks rakstīja: Tā varētu būt ka neskatoties uz labo sniegumu pārbaudes spēlēs Gudim būs jāpaliek trešajā pozīcijā... tomēr domāju ka viņa vērtība stipri celsies un būs pastiprināta interese no citām komandām, kā arī papildus stress Vasiļevskim ar ko tam būs jātiek galā. Katrā ziņā Tampai nāksies krietni domāt un risināt šo jautājumu. Kaut vai pārdodot, mainot Bišofu...
Gudļevska spēle pārbaudes mačos pilnīgi nekādā veidā neietekmēs viņa vērtību ārpus TBL organizācijas. Arī Bolts vārtsargu rangā viņam pašlaik nav jādomā par Vasiļevska vai Bišopa izkonkurēšanu, bet gan to, lai Vilkokss viņu neizkonkurē.

Pārbaudes spēles NHL neko nenozīmē, precīzāk, tās ir vajadzīgas spēlētājiem, lai ieietu spēļu ritmā un tiem, kuri cīnās par vietu, būtu iespēja sevi parādīt. Gudļevskis par vietu sastāvā necīnās, precīzāk, Bišops un Vasiļevskis uz šo brīdi ir tādā statusā, ka viņus ar AHL vārtsargu neviens nemainīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-30 12:32, pirms 8 gadiem
Kas tā par komandu TrampaBejas "Lightning"?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 18:50, pirms 8 gadiem
Kaut ko tik tizlu sen nebiju lasījis..nopietni!