Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam trīs bloķēti metieni, "Stars" uzvar

Jānis Pārums

Skrastiņam trīs bloķēti metieni, "Stars" uzvar
Kārlis Skrastiņš
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē aizvadītajā naktī uzvaru izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Sentluisas "Blues".

Pirmajā trešdaļā iniciatīva piederēja "Blues" hokejistiem, taču neskatoties uz to, ka viņi izdarīja trīsreiz vairāk metienu pa "Stars" vārtiem, rezultāts netika atklāts. Sentluisas komanda vadībā izvirzījās otrā perioda izskaņā, taču "Stars" lieliski iesāka pēdējās 20 minūtes, kas nodrošināja viesiem arī uzvaru visā spēlē – vispirms precīzs bija Džeimijs Bens, bet trešdaļas sestajā minūtē savus desmitos vārtus sezonā guva Luī Eriksons, panākot 2:1.

Kārlis Skrastiņš spēlēja 18 minūtes un 15 sekundes, bloķēja trīs pretinieku metienus un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Par Raita Ivanāna un Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu spēlēm jau ziņojām. Citā mačā Bobijs Raiens guva trīs vārtus, Raiens Geclafs atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet viņu pārstāvētā Anaheimas "Ducks" viesos ar 6:4 pieveica Fīniksas "Coyotes".

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Devils – Flyers2:1PM
Penguins – Flames4:1
Canadiens – Sabres3:1
Senators – Maple Leafs3:0
Lightning – Panthers3:4PM
Blues – Stars1:2
Predators – Rangers1:2PM
Coyotes – Ducks4:6
Avalanche – Wild7:4
Oilers – Sharks3:4
Kings – Blackhawks1:2

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 10:34, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Krosbijam hat- trick, kamēr Stemkosam tikai 1 piespēle, un ir jauns līderis rezultativitātes topā.
Stemkosam viena spēle rezervē

     [+] [-]

, 2010-11-28 12:04, pirms 13 gadiem
veersis rakstīja: Stemkosam viena spēle rezervē
bet tajaa speelee vel jagust punkti