Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Cik reāla ir Kuldas izsaukšana uz NHL?

Cik reāla ir Kuldas izsaukšana uz NHL?
Artūrs Kulda pašlaik smagi cīnās par 'Jets" fārmkluba "IceCaps" vārtu drrošību un ir nopelnījies komandas kapteiņa asistenta uzšuvi.

Foto:
stjohnsicecaps.com

Ziemeļamerikas portāls hockeysfuture.com, kurš specializējies NHL klubu tuvāko rezervju analīzē, vakar publicējis plašu Vinipegas "Jets" sistēmas spēlētāju apskatu, Tajā prognozēta Latvijas hokejista Artūra Kuldas
iespējama drīza izsaukšana uz lielo komandu. Cik reāla ir šāda iespēja?

Portāls hockeysfuture.com autors Kails Vests izērtējot Vinipegas "Jets" fārmkluba Sentdžonsas «IceCaps» komandas perspektīvākos spēlētājus, Artūru Kuldu ievieto vien desmitajā vietā, taču no aizsargiem viņš ir otrais daudzsološākais. Augstāk par 23 gadus veco Latvijas hokejistu ar 6 spēļu NHL pieredzi tiek vērtēts gadu jaunākais kanādietis Pols Postma, kurš NHL aizvadījis vienu spēli.
Autors uzskata, ka drīzumā uz Vinipegu tiks izsaukti abi aizsargi, taču katrs lielajai komandai var tikt piesaistīts dažādām funkcijām- Postma ir lielisks uzbrūkošais aizsargs, kamēr fiziski spēcīgais Kulda smagi strādā aizsargājjot savus vārtus. Par Artūru autors saka, ka viņam AHL vairs nekas nav j;āpierāda.

Bet apskatīsimies kāds tad ir stāvoklis "Jets" aizsardzības līnijā. Vinipega ļoti vāji sākusi jauno sezonu, 8 spēlēs savācot tikai 5 punktus, gūstot 17 un zaudējot 27 vārtus, un pašlaik ieņemot pēdējo vietu NHL Rietumu konferencē.

Vinipegas komandas sastāvā šosezon spēlējuši astoņi aizsargi, no kuriem pašlaik sastāvā ir septiņi, jo pieredzējušais Rons Heinsijs ir traumēts.

Tobiass Enstrēms 8 spēles 1 vārti 3 piespēles 4 punkti lietder. koef. +1;
Dastins Bifugliēns 8 1+2= 3 -6;
Marks Stjuarts 8 0+2 =2 +/- 0;
Zaks Bogosjans 8 0+2=2 -3;
Rons Heinsijs 4 0+2 = 2 +2;
Džonijs Oduja 7 0+1 =1 -3;
Dereks Mīčs 2 0+0= 0 +1;
Rendijs Džonss 3 0+0 =0 -2.

Vinipegas "Jets" šonakt Filadelfijā sāk 7 izbraukuma spēļu sēriju. Kluba vadība ir neapmierināta ar slikto sezonas sākumu, tāpēc, gadījumā, ja komandas spēle drīzumā neuzlabosies, visticamākais tiks veikti pārkārtojumi spēlētāju sastāvā, un Artūram Kuldam, iespējams tiešām pavērsies iespējas atkal spēlēt NHL.

Izmantotie resursi:

Winnipeg Jets Depth Analysis, Fall 2011 -...

Jets aizsargu statistika:

2011-2012 - Regular Season - Winnipeg Jets -...

Jets play Flyers tonight - Winnipeg Free Press