Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uzbrucējam Patrikam migrēnu dēļ jāizlaiž sezonas sākums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" uzbrucējam Patrikam migrēnu dēļ jāizlaiž sezonas sākums
Nolans Patriks. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" paziņojis, ka sezonas sākumā laukumā nedosies centra uzbrucējs Nolans Patriks, jo viņš cīnās ar migrēnām.

"Flyers" jauno sezonu sāks 4. oktobrī, kad spēkosies pret Čikāgas "Blackhawks", un mačs notiks Prāgā. Pirms tam Filadelfijas vienība aizvadīs treniņus Šveicē, kam sekos pārbaudes spēle pret vietējo "Lausanne" komandu, kurā spēlē arī Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Izplatītajā paziņojumā teikts, ka Patriks migrēnu dēļ nedosies uz Eiropu un ka viņa stāvoklis vēlreiz tiks novērtēts pēc tam, kad "Flyers" atgriezīsies Ziemeļamerikā. Viņa statuss ir "week-to-week" jeb varētu gadīties, ka centra uzbrucējs laukumā nebūs redzams ilgāku laiku.

Patriks 2017. gada draftā tika izvēlēts ar otro numuru, kaut pirms tam tika uzskatīts par galveno favorītu. Ņūdžersijas "Devils" tomēr izšķīrās ar pirmo numuru draftēt šveicieti Niko Hišīru.

Pagājušajā sezonā Patriks piedalījās 72 spēlēs, izceļoties ar 13 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/philadelphia-fly...

     [+] [-]

, 2019-09-27 23:04, pirms 5 gadiem
Migrēnas ir praktiski neārstējama kaite;
es visu dzīvi cīnos ar migrēnām vismaz 1 reizi nedēļa;