Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarins vēlas vairāk nekā sešus miljonus sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Panarins vēlas vairāk nekā sešus miljonus sezonā
Artēmijs Panarins
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas pagājušās sezonas labāko debitantu atzītais krievu uzbrucējs Artēmijs Panarins vēlas pagarināt līgumu ar Čikāgas "Blackhawks". Avoti vēsta, ka viņš cer saņemt vairāk nekā sešus miljonus gadā.

Kļuvis par vienu no Kontinentālās hokeja līgas spožākajām zvaigznēm, Artēmijs Panarins uz Ziemeļameriku devās pirms pagājušās sezonas, pievienojoties Nacionālās hokeja līgas čempionei Čikāgas "Blackhawks". Ātri izdevās atrast saikni ar amerikāni Patriku Keinu, un 24 gadus vecais kreisās malas uzbrucējs 80 regulārā čempionāta mačos guva 30 vārtus un savāca 77 punktus, tiekot atzīts par līgas labāko debitantu.

Panarinam ir līgums līdz nākamās sezonas beigām, taču viņa aģents Toms Lins un Čikāgas "Blackhawks" ģenerālmenedžeris Stens Boumens sākuši pārrunas par jaunu vienošanos. "Artēmijs ir mūsu komandas liela daļa. Esam priecīgi par viņa parādīto sniegumu pagājušajā sezonā un ceram, ka tas būs labs atspēriena punkts. Respektēju Tomu, kuram Artēmijs ļoti uzticas. Strādāsim, lai izdotos parakstīt jaunu līgumu," sacīja Boumens.

Tiek vēstīts, ka Panarins vēlas līgumu uz sešām sezonām, katrā saņemot vairāk nekā sešus miljonus dolāru, un Čikāgas "Blackhawks" tas varētu sagādāt problēmas. Komandas rīcībā ir astoņi hokejisti, kuri pelna vismaz četrus miljonus, ieskaitot kapteini Džonatanu Teivzu un Keinu, kuri saņems 10,5 miljonus gadā.

Algu griesti ir 73 miljoni dolāru. Pirms pagājušās sezonas Boumenam un Čikāgas "Blackhawks" neizdevās vienoties ar Brendonu Sādu, un ātrais malējais uzbrucējs pārcēlās uz Kolumbusas "Blue Jackets".

Izmantotie resursi:
Chicago Tribune: Chicago breaking news, sports,...

  -1 [+] [-]

, 2016-09-27 20:57, pirms 8 gadiem
Ka tad tā? ŅHĻ tak spēlēt esot gods, nevis dēļ naudas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-09-27 21:07, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka drīz dosies atpakaļ uz kolhozu un tur degradēsies.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-27 21:15, pirms 8 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Tici man tādam meistaram kā Panārinam spēlējot par esošajiem grašiem ir smieklīgi, manuprāt viņš ir pelnījis daudz vairāk. Citi kuri pat nav ne tuvu Panarina meistarības līmenim saņēm divtik vairāk.
Piekrītu Panarinam!
Bet būtībā ne jau tik daudz par naudu īd tieši Panarina, bet gan viņa menedžeris!
kāda tur meistarība, par Indrašis vai Soča, vienā maiņā ar tādiem tankiem vāktu 1p/sp

     [+] [-]

, 2016-09-27 21:18, pirms 8 gadiem
Tas Boumens tak ir īpašs. Blackhawks ir labs klubs, tikai tāpēc, ka viņiem noveicas ar jaunajiem. Citādi viņiem nav naudas, ar ko apmaksāt spēlētājus, jo diviem superstāriem ir 1/7 daļa algu griestu. Sāda potenciāls bija graujošs. Teravainens varēja nebūt nekas, un arī jau aizmainīts. Panarins varēja tik pat labi izgāzties, kā Tihonovs/Plotņikovs.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-27 21:27, pirms 8 gadiem
Protams tagat ir īstais laiks prasīt no sezona izdevās kad zin kā veiksies nākošā sezonā..

  +1 [+] [-]

, 2016-09-27 23:40, pirms 8 gadiem
kasha rakstīja: Protams tagat ir īstais laiks prasīt no sezona izdevās kad zin kā veiksies nākošā sezonā..
Tā ir. Čalim arī traumu risks ir, daudz atdevās laukumā un nospēlēja 77 spēles. Tas ir daudz, ja spēlē "lielas" minūtes uz ledus, bet ir mazs korpuss, kas tiek smērēts pa bortiem.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-28 09:37, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Ka tad tā? ŅHĻ tak spēlēt esot gods, nevis dēļ naudas...
To jau tu mēģini iestāstīt par kolhoza līgu, kad tur puse klubu algas nemaksā.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-28 09:54, pirms 8 gadiem
Čikāgai prātīgi būtu viņu pārbaudīt šo sezonu - paskatīties,kā šis šo sezonu nokapās,spēs turēt to latiņu,vai nē.
Tas pats Kučerovs tādā līmenī nokapājis jau divas sezonas - bet TBL nesteidzas ar līguma parakstīšanu.Uzskatu ka Kučerovs ir daudz talantīgāks par Panarinu.

Bet nu SC autori kā vienmēr ir pacentušies ar virsrakstu.

     [+] [-]

, 2016-09-30 09:06, pirms 8 gadiem
Nu kopā ar Ķeinu viņš izskatijās diezgan solīdi vienā maiņā! Nu bet 6 miljoni gan nedotu tam, visnotaļ 3 miljoni būtu viņa līmenis, es prognozēju šajā sezonā būs 45-59 punkti, jo domāju šajā sezonā Džonatams Teivzs būss rezultatīvāks, jo uzsācis sezonu ļoti labi iesildoties Pasaules kausā!