Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Aizermens: "Neesmu pārsteigts, ka drafta loterijā mums netika 1. numurs"

Aizermens: "Neesmu pārsteigts, ka drafta loterijā mums netika 1. numurs"
Kens Holands un Stīvs Aizermens. Foto: AP/Scanpix

Šonakt notika Nacionālās hokeja līgas 2020. gada drafta izloze. Vislabākās izredzes uzvarēt bija Detroitas "Red Wings", kam beigās nācās samierināties ar ceturto numuru. Vienības ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermens šādu iznākumu nosauca par loģisku.

Detroitas "Red Wings" regulāro čempionātu pabeidza pēdējā vietā, izcīnot tikai 17 uzvaras. Tas komandai deva 18,5% izredzes uzvarēt drafta loterijā, taču nāksies draftēt ar ceturto numuru. "Red Wings" ar tieši ceturto numuru spēlētāju nav draftējusi kopš 1983. gada. Toreiz tika izvēlēts centra uzbrucējs, kurš karjerā aizvadīja 1514 spēles un savāca 1755 punktus, izcīnot trīs Stenlija kausus un tiekot iekļauts Slavas zālē.

Šis spēlētājs bija Stīvs Aizermens, kurš tagad ir "Red Wings" ģenerālmenedžeris, kuram tagad būs jāizvēlas kāds no jaunajiem talantiem. "Neesmu pārsteigts, ka mums netika pirmā izvēle. Mums bija 18,5% iespēja, tāpēc biju gatavs, ka nāksies runāt par to, ka nedabūjām pirmo numuru." Ar pirmo numuru izvēlēsies kāda no komandām, kas piedalīsies play-in turnīrā, bet netiks līdz dalībai Stenlija kausā. "Šīm astoņām komandām kopā bija 24,5% iespēja. Viņu izredzes gluži vienkārši bija labākas."

"Varam sēdēt un pārdzīvot, ka nedabūjām pirmo numuru. Taču tā ir sistēma, kas tagad ir spēkā, un ar to jādzīvo. Visām komandām ar to jādzīvo. Ar ceturto numuru dabūsim lielisku jauno talantu un darīsim visu, lai viņu attīstību. Varbūt mums paveiksies. 2017. gadā Kolorado "Avalanche" bija jāsamierinās ar ceturto numuru pirmā vietā, bet viņi nodraftēja Keilu Makāru – spēlētāju, kurš jau tagad ir aizsardzības zvaigzne. Laiks rādīs, kā būs," skaidroja Aizermens.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/red-wings-...


, 2020-06-27 21:22, pirms 4 gadiem
SC skribenti,kad būs raksts,kurš būs vēl nākamākais čekistu varzas treneris,kaut kāds,nesaprotams klusums iestājies?
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".