Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam piespēle uzvarā pār "Avalanche"

Jānis Pārums

Skrastiņam piespēle uzvarā pār "Avalanche"
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē izcēlies latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, palīdzot savai komandai Dalasas "Stars" ar 3:2 pieveikt Kolorado "Avalanche".

"Stars" jau pirmajā trešdaļā ieguva divu vārtu pārsvaru, bet otrās trešdaļas vidū palielināja savu pārsvaru pat līdz 3:0. Vienus vārtus "Avalanche" izdevās atgūt vēl otrajā trešdaļā, trešās vidū rezultāts tika samazināts līdz minimumam, tomēr uzvaru "Stars" hokejistiem izdevās nosargāt.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 44 sekundes, asistēja trešo vārtu guvumā, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē pie uzvaras tika arī uzbrucēja Mārtiņa Karsuma klubs Tampabejas "Lightning", kas savā laukumā pagarinājumā ar 4:3 pieveica Edmontonas "Oilers". Protokols šai spēlei diemžēl nav pieejams, bet zināms, ka Karsums šajā spēlē nepiedalījās.

NHL pārbaudes spēles (25.09.)

KomandasRez.
Rangers – Capitals3:2
Flyers – Devils2:1P
Blue Jackets – Penguins5:2
Canadiens – Bruins1:2PM
Wild – Blues1:4
Stars – Avalanche3:2
Lightning – Oilers4:3P
Canucks – Ducks2:3P

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-25 08:26, pirms 15 gadiem
Malacis. Kā Karsikam gājis?

  +2 [+] [-]

, 2009-09-25 08:30, pirms 15 gadiem
Tie, kas skatījās-zināja sacīt, ka Karsums NESPĒLĒJA...

  +6 [+] [-]

, 2009-09-25 08:31, pirms 15 gadiem
Nespēlēja Karsums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-09-25 08:39, pirms 15 gadiem
WILDE rakstīja: žēl, bet izskatās, ka mārčam būs jādodas uz norfolku...
Paklau ir ļoooti maz spēlētāju kuri ir piedalījušies visās pārbaudes spēlēs jo joprojām komandām lielākoties ir vēl vismaz pa 30 spēlētājiem nometnē. Tā kā bez stresa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-09-25 08:55, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Paklau ir ļoooti maz spēlētāju kuri ir piedalījušies visās pārbaudes spēlēs jo joprojām komandām lielākoties ir vēl vismaz pa 30 spēlētājiem nometnē. Tā kā bez stresa...
Spēlētāju ir daudz - ļoti daudz. Katram tiek dotas pāris iespējas sevi pierādīt šajos pirmssezonas mačos. Tie, kuriem šajos mačos izdodas sapelnīt rezultativitātes punktus, tie visdrīzāk arī paliks sastāvā.

NHL nav labdarības piedrība, kas teiks: jā, Mārtiņ, dosim Tev spēlēt tik ilgi, kamēr spēle aizies. Drīzāk ir : mums Tevi nevajag, jo tādi paši kā Tu pārbaudes spēlēs spēja iemest golu/asistēt.

Skarbi, bet realitāte - tas, kā Tu parādi sevi dažās spēlēs, var ietekmēt pat visu NHL karjeru ... ja nevari, iespējas vairāk netiks dotas...

  +2 [+] [-]

, 2009-09-25 09:41, pirms 15 gadiem
piektrītu nevertoolate, starp tiem kas nav top 2 maiņas ir mežonīga konkurence, kurā nu itnemaz negaida kamēr kkas atvērsies vai kā tml.. tik ar Ivanānu ir savādāk..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-25 11:03, pirms 15 gadiem
alchamons rakstīja: Piekrītu! Mārtiņam tika dotas iespējas un ne viena vien, tapat Sezonas beigās vins nospēlēja daudz mačus kuru laika varēja nostiprināties... bet diemžēl neizdevās, tapat arī šajās pārbaudes spēlēs Mārtiņš nav devis to, ko no viņa gaida komanda.
Var teikt ka ir labs cīnītājs un spēlē agresīvi, azartiski, bet ar to ir pa maz... Uzbrucējam jāveido rezultāts!
3 un 4turtaa mainja reti kad veido rezultaatu, taas ir pretinieku neitralizeeshanas mainjas, un taa kaa MArtinjam augstaakais, kas spiid ir shii 4taa mainja, tad prasiit no vinja rezultativitaai nevar! Viss buus atkariigs no taa, kaa vinjsh sevi paraadiis neitralizeejot pretinieka mainjas, taa kaa norakstiit veel vinju nevar!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-25 11:27, pirms 15 gadiem
Tas par to rezultaatu paarbaudes speelees gan nav iisti taisniiba. Svariiga ir speele, tas kaa izdodas izpildiit trenera nosaciijumus utt. Maarcha, tachu Bostonaa katru gadu meta pa bankai,bet vienmeer tika nosuutiits atpakalj.

     [+] [-]

, 2009-09-25 11:34, pirms 15 gadiem
Nesaprotu kaapeec visi tik skeptiski. Es neredzu Maartinju citur kaa NHL pagaidaam, liekas ka vinju vienkaarshi neprot pareizi izmantot

  +1 [+] [-]

, 2009-09-25 12:09, pirms 15 gadiem
Romis1991 rakstīja: Nesaprotu kaapeec visi tik skeptiski. Es neredzu Maartinju citur kaa NHL pagaidaam, liekas ka vinju vienkaarshi neprot pareizi izmantot
Manuprāt, daudzi vienkārši neapzinās Mārtiņa vietu NHL, t.i., energy line spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-09-25 12:40, pirms 15 gadiem
lai cinas par vietu zem saules...neviens musu vecis nav ielecis nhl pirmaja vai 2 maina..to vnk ir japierada ar savu speli...

un martins to var...aceros junioru turniros martins parasti cinijas par rezultivaka speletaja titulu ar kopitaru,bet kur paslaik ir kopitars un kur marciks...bet lai calim izdodas..

     [+] [-]

, 2009-09-25 12:54, pirms 15 gadiem
nevertoolate rakstīja: Spēlētāju ir daudz - ļoti daudz. Katram tiek dotas pāris iespējas sevi pierādīt šajos pirmssezonas mačos. Tie, kuriem šajos mačos izdodas sapelnīt rezultativitātes punktus, tie visdrīzāk arī paliks sastāvā.

NHL nav labdarības piedrība, kas teiks: jā, Mārtiņ, dosim Tev spēlēt tik ilgi, kamēr spēle aizies. Drīzāk ir : mums Tevi nevajag, jo tādi paši kā Tu pārbaudes spēlēs spēja iemest golu/asistēt.

Skarbi, bet realitāte - tas, kā Tu parādi sevi dažās spēlēs, var ietekmēt pat visu NHL karjeru ... ja nevari, iespējas vairāk netiks dotas...
Pilnīgi nepiekrītu, jo svarīgāk ir, lai spēlētāji izpilda trenera norādījumus. īpaši vēl 4. maiņai, kuras galvenais uzdevums parasti nav gūt punktus.

     [+] [-]

, 2009-09-25 13:15, pirms 15 gadiem
Prieks, par Kažu...
Bet par Mārtiņu-piekrītu Jurčikam Viņš būtu ļoti labs Energy line spēlētājs+iemaņas rezultivitātā, kas nemaz nav tik slikta

     [+] [-]

, 2009-09-25 14:51, pirms 15 gadiem
Žoltoks jau ar pirmās sezonas pa 3. ,4. maiņu kūlās (gan Bostona, gan Monreālā, gan Edmontonā), līdz nonāca Minesotā, kur viņš izcīnija savu stabilu vietu 2. maiņā un šad tad 1. ar, Kaptēņa titulu ar uz kādu laiku bija izpelnījies! tā kā Martiņam viss priekšā....!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-25 15:28, pirms 15 gadiem
aaziits rakstīja: Žoltoks jau ar pirmās sezonas pa 3. ,4. maiņu kūlās (gan Bostona, gan Monreālā, gan Edmontonā), līdz nonāca Minesotā, kur viņš izcīnija savu stabilu vietu 2. maiņā un šad tad 1. ar, Kaptēņa titulu ar uz kādu laiku bija izpelnījies! tā kā Martiņam viss priekšā....!
Nu Žoltoks tā riktīgi nostiprinājās jau Monreālā (vienā gadā bija pat komandas labākais vārtu guvējs... 26 goliem.. tas gan vairāk parāda cik švaki komndai bija ar vērtu guvējiem, ja jau labākajam 26, bet neskatoties uz visu, Žoltokam tas bija ļoti labs rādītājs).

Karsumam iespējas jau bija dotas un iespējams, ka būs vēl. Noteikti nepiekrītu tiem, kas saka, ka sastāvā paliek tie, kas savāc punktus.. NHL tomēr nopietni domā par lomu sadalījumu komandā un 3-4 mainas spēlētājiem citas īpašības ir daudz būtiskākas.

Īstenībā izskatās, ka arī KHL MsD komandu veido līdzīgi. Tieši tāpec piemēram, Saulietis ir komandā 4.maiņā un dara savu darbu, kamēr vairāki BLR izlases spēlētāji spēlē farmā, jo tie belari reāli nekonkurē ar Saulieti, bet gan ar spēlētājiem no ausgtākajām maiņām, kam jādod rezultāts. Katram savs uzdevums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja