Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL nedēļas pirmo zvaigzni nosaukts "Canadiens" centra uzbrucējs Tofoli

Rolands Eliņš

Par NHL nedēļas pirmo zvaigzni nosaukts "Canadiens" centra uzbrucējs Tofoli
Tailers Tofoli. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs labākos hokejistus, un to priekšgalā ir astoņus punktus četrās spēlēs guvušais Tailers Tofoli.

Tailers Tofoli palīdzējis "Canadiens" tikt pie vismaz viena punkta visās sešās spēlēs sezonas ievadā. Viņš aizvadītajā nedēļā piedalījās četrās spēlēs un iemeta piecus vārtus, kā arī veica trīs rezultatīvas piespēles. Ar astoņiem punktiem viņš bija rezultatīvākais spēlētājs līgā šajā nedēļā.

Tofoli pievienojās "Canadiens" vienībai šajā starpsezonā un visus piecus savus vārtus guvis pret "Canucks", tieši savu iepriekšējo komandu.

NHL turpina iesākto tradīciju, kopā ar līgas labāko spēlētāju par nedēļas zvaigzni nosaukt arī medicīnas darbiniekus, kuri palīdz pandēmijas ierobežošanā. Šonedēļ NHL atzīmē Monreālas universitātes Veselības centra terapeites Virdžīnijas Ebēras paveikto, strādājot tiešā saskarsmē ar Covid-19 pacientiem.

Savukārt no hokejistiem pie nedēļas otrās zvaigznes titula ticis Dalasas "Stars" spēlētājs Džo Pavelskis, kurš pašu sezonas sākumu kopā ar savu komandu izlaida Covid-19 protokola dēļ, taču tas netraucēja aizvadīt izcilas pirmās spēles. Pavelskis divos mačos paspēja savākt septiņus punktus – četrus punktus pirmajā spēlē pret Nešvilu un trīs punktus otrajā spēlē pret šo pašu komandu (kopā 3+4).

Nedēļas trešās zvaigznes tituls piešķirts "Ducks" vārtsargam Džonam Gibsonam, kurš atvairīja 95 no 99 pretinieku metieniem un trīs spēlēs ielaida vidēji tikai 1.33 vārtus. Viņš palīdzēja Anaheimas komandai tikt pie punktiem trīs no četrām spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://media.nhl.com/public/news/1...