Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns kritizē "Bruins" sava laukuma priekšrocības: "Varbūt jāspēlē ar tenisa bumbiņu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns kritizē "Bruins" sava laukuma priekšrocības: "Varbūt jāspēlē ar tenisa bumbiņu"
Breds Maršāns. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā šonakt tiks aizvadītas divas septītās spēles. Pirmajā pulksten 2:00 Bostonas "Bruins" uzņems Toronto "Maple Leafs", un mājinieku uzbrucējs Breds Maršāns kritizēja ledu.

Pirmās kārtas sērijas sestajā spēlē "Bruins" nodemonstrēja lielisku sniegumu un izbraukumā uzvarēja ar 4:2, panākot izšķirošo septīto maču. Tas tiks aizvadīts Bostonā, bet laukuma saimniekiem tur nav veicies – uzvarēta tikai viena no trim spēlēm. Maršāns uzskata, ka pie vainas ir sliktās kvalitātes ledus.

"Viņi mūsu mājās ir spēlējuši ļoti labi. Ledus ir briesmīgs, tāpēc varbūt jāspēlē ar tenisa bumbiņu, jāpaslido apkārt un jāpavēro, kura komanda varēs to ar rikošetu iedabūt vārtos?" priecīgs nebija Maršāns. Un viņš nebija vienīgais "Bruins" spēlētājs, kurš sūdzējās.

"Reizēm ledus ir labs, reizēm – ne, bet nav tā, ka ripa atlec citur, un tad tiesnesis iepūš svilpē un aptur spēli, pasakot, ka tas nebija godīgi," teica aizsargs Čārlijs Makavojs.

Maršāns spēlē "Bruins" pirmajā maiņā kopā ar Patrīsu Beržeronu, bet viņu trešais partneris sērijas laikā ir mainījies. 30 gadus vecais uzbrucējs guvis četrus vārtus un sakrājis deviņus punktus, tiesa, lielākā daļa jeb 3+3 izdevies iekrāt viesos aizvadītajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/marchand-rips-ic...

  -1 [+] [-]

, 2019-04-23 10:46, pirms 5 gadiem
Kolhozs

  +1 [+] [-]

, 2019-04-23 10:57, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kolhozs
Ir tavās mājās parašā

     [+] [-]

, 2019-04-23 13:01, pirms 5 gadiem
Vai tad abām komandām ledus nav vienāds?