Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" minimāli apspēlē "Capitals" un atgriežas "wild card" zonā Rietumos

"Wild" minimāli apspēlē "Capitals" un atgriežas "wild card" zonā Rietumos
Divas Raiena Donato piespēles palīdzēja "Wild" atgriezties "wild card" zonā Rietumos. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Minesotas "Wild" tika pie svarīga panākuma mačā ar "Capitals", svinot uzvaru ar 2:1, bet "Ducks" papildlaikā apspēlēja "Sharks" ar 4:3.

Minesotas „Wild” ar 2:1 apspēlēja Vašingtonas „Capitals”, atgriežoties Rietumu konferences „wild-card” zonā. Pirmās trešdaļas beigās Džordans Grīnvejs savāca ripu vidusszonā un devās uzbrukumā, nepamanot „Capitals” hokejistu pretestību izlauzās pie vārtiem un apspēlēja Breidenu Holtbiju – 1:0. Pamatlaika vidū „Capitals” panāca izlīdzinājumu – Niklāss Jensens meta no zilās līnijas, Brets Konolijs pielika nūju un pāradresēja ripu vārtos.

Noslēdzošajā trešdaļā „Wild” izdevās ātrs pretuzbrukums, Zaks Parisē izdarīja piespēle Lukam Kaninam, kurš vienatnē nonāca lieliskā pozīcijā un iemeta ripu Holtbija sargāto vārtu augšējā stūrī – 2:1. Ar rezultatīvo piespēli abos Minesotas vārtu guvumos atzīmējās Raiens Donato.

Citā mačā Anahaimas „Ducks” papildlaikā pārspēja Sanhosē „Sharks” ar 4:3. Uzvaras vārtus overtaima 38. sekundē guva zviedru uzbrucējs Jakubs Silverbejs, kuram šajā mačā arī divas piespēles, bet viņa komandas biedram un tautietim Rikardam Rakelam divi vārti un piespēle.

Sešas spēles pirms regulārā turnīra beigām pīles atpaliek no „play-off” zonas par sešiem punktiem, bet Sanhosē jau iepriekš bija garantējusi sev vietu izslēgšanas mačos, šobrīd „Sharks” ieņem otro pozīciju Klusā okeāna divīzijā ar 95 punktiem 75 spēlēs. Pēdējos sešos mačos haizivis piedzīvojuši sešus zaudējumus.

NHL spēles, 23. marts

SpēleRezultāts
Wild – Capitals2:1
Sharks – Ducks3:4 PL

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...