Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" apspēlē "Blackhawks" un atgriežas Rietumu "play-off" zonā

"Avalanche" apspēlē "Blackhawks" un atgriežas Rietumu "play-off" zonā
"Avalanche" spēlētājs Karls Soderberjs uzbrukumā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dienas agrajā mačā Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Kolorado "Avalanche" ar 4:2 apspēlēja Čikāgas "Blackhawks" un pakāpās uz otro pozīciju Rietumu konferences "wild card" zonā.

Svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu „play-off” izcīnīja Kolorado „Avalanche”, kas pārspēja Čikāgas „Blackhawks” ar 4:2. Otrajā trešdaļā mājinieku uzbrucējs Džozefs Kompers labi nospēlēja vārtu priekšā, pielika nūju un pāradresēja ripu vārtsargam aiz muguras – 1:0. Viesu atbilde sekoja divas minūtes vēlāk, kad Kolorado rupjās kļūdas rezultātā „Blackhawks” kapteinis Džonatans Teivzs vienatnē tika pie ripas vārtu tuvumā un iemeta to tukšajā stūrī – 1:1.

Tomēr otro periodu „Avalanche” noslēdza vadība – Kolins Vilsons ar metienu no tuvās distances realizēja lielo vairākumu pēc Aleksandra Kerfuta piespēles – 2:1. Noslēdzošās trešdaļās sākumā Svens Andridžeto mainīja ripas lidojuma virzienu pēc Ērika Džonsona metiena no tālās distances – 3:1. „Blackhawks” otro reizi mačā samazināja deficītu līdz minimumam, atzīmējoties Ērikam Gustafsonam, bet 2:20 minūtes pirms sirēnas mājinieki pielika punktu, vārtus gūstot Derikam Brasardam – 4:2.

Līdz ar ceturto panākumu pēc kārtas „Avalanche” pacēlās uz Rietumu konferences „wild card” zonu, izstumjot Minesotas „Wild” un apsteidzot to par vienu punktu. „Blackhawks” atpaliek no „play-off” zonas par sešiem punktiem, bet līdz regulārā čempionāta beigām Čikāgai palikušas astoņas spēles.

NHL spēles, 23.-24. marts

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Coyores – Devils1:2 PMIslanders – Flyers4:2
Blackhawks – Avalanche2:4Senators – Oilers
Predators – JetsRangers – Maple Leafs
Sabres – CanadiensBruins – Panthers
Wild – HurricanesLightning – Blues
Penguins – StarsFlames – Canucks
Red Wings – Golden KnightsDucks – Knights

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-03-24 00:26, pirms 5 gadiem
Rīt Čikāgā pēdējā iespēja aizķerties...

GG BLACKHAWKS!!!