Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" gandrīz izlaiž uzvaru pret "Red Wings"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Penguins" gandrīz izlaiž uzvaru pret "Red Wings"
Foto: AP/Scanpix.

Šonakt NHL regulārā turnīra spēlē četru vārtu handikapu izlaida Pitsburgas ''Penguins'', kas tikai pēcspēles metienos prata pieveikt Detroitas ''Red Wings''. Vienīgā precīzā ''bullīša'' autors - Džeimss Nīls.

Paskals Dupvī guva divus vārtus un rezultatīvi asistēja partnerim, palīdzot Pitsburgai 2. perioda vidū iegūt četru vārtu pārsvaru (4:0) un liekot Detroitai izdarīt vārtsargu maiņu. Neskatoties uz šķietami nepatīkamo situāciju, Detroita atguvās un 3. perioda beigās pēc Maika Modano metiena atjaunoja līdzsvaru uz tablo - 4:4! Mača uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos, kur vienīgo precīzo raidījumu izpildīja Džeimss Nīls, palīdzot ''pingvīniem'' iegūt vismaz divus punktus - 5:4. ''Mēs nedaudz palaidāmies, un nevienam netīk to redzēt. Atgūties un uzvarēt pēcspēles metienos - tā ir lieliska sajūta!'' tā Bīls.

''Pingvīni'' jau raduši šosezon spēlēt bez savām traumētajām zvaigznēm - Sidnija Krosbija un Jevgēņija Malkina -, bet tagad līdz regulārās sezonas beigām un ''play-off'' sākumā nāksies iztikt bez vēl viena vadošā spēlētāja - Meta Kuka, kuram NHL piešķīra diskvalifikāciju līdz regulārā čempionāta noslēguma, par ko ziņots jau iepriekš. ''Protams, tas sagādā vilšanos, jo Mets ir liela daļa mūsu komandas,'' sacīja ''Penguins'' uzbrucējs Džordans Stāls. ''Dažbrīd viņš tiešām spēlē uz robežas, tāpēc viņam jāiemācās sevi kontrolēt.''

Jāteic, ka arī ''Red Wings'' šo spēli neaizvadīja labākajā sastāvā - ierindā nebija nedz Johans Franzens, nedz Pāvels Dacjuks, nedz Jiri Hudlers. ''Abas komandas spēlēja bez līderiem, taču beigās spēle izvērtās par interesantu esam,'' tā Pitsburgas treneris Dens Blisma.

Citā spēlē pie uzvaras tika Losandželosas ''Kings'', kas pēcspēles metienos pieveica Kalgari ''Flames'' (2:1). Uzvaru ''karaļiem'' atnesa Anžes Kopitara precīzais ''bullītis''.

NHL regulārais turnīrs. 22. marts

SpēleRezultāts
Red Wings - Penguins4:5 (PM)
Kings - Flames2:1 (PM)

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +7 [+] [-]

, 2011-03-22 07:51, pirms 13 gadiem
Uzvara tikai jau izlaista pret Rangeriem labi ka ta viss beidzās laimīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 09:03, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: nu pens bez malkina un krosbija grūti iet. Kāds nezin kad krosbijs varēs atkal spēlēt?
Ledus treniņos jau piedalās.

     [+] [-]

, 2011-03-22 09:15, pirms 13 gadiem
gandriz izlaista??? viņa tika izlaista ka savādāk to var nosaukt ja no rezūltāta 0-4 mājenieki panaca 4-4!?? Un Helm vēl bija lieliska iespēja iemest 5 vārtus bet tur Pitsburgas vārtu vīrs Džonsons parādīja brīnumus!!!! pie tā ka Detroitai atkal traumeto saraksts pagars Pāvelu ieskaitot spēlē viņi vienalga mostruāli, vāja vieta ka jau teicu agrāk ir vartusargi Detroitai!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-22 09:29, pirms 13 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: gandriz izlaista??? viņa tika izlaista ka savādāk to var nosaukt ja no rezūltāta 0-4 mājenieki panaca 4-4!?? Un Helm vēl bija lieliska iespēja iemest 5 vārtus bet tur Pitsburgas vārtu vīrs Džonsons parādīja brīnumus!!!! pie tā ka Detroitai atkal traumeto saraksts pagars Pāvelu ieskaitot spēlē viņi vienalga mostruāli, vāja vieta ka jau teicu agrāk ir vartusargi Detroitai!


Džonsons Flerī izkonkurējis ?

     [+] [-]

, 2011-03-22 09:30, pirms 13 gadiem
Retards cooke suspendots uz 10 spēlēm + pirmo PO kārtu

  +2 [+] [-]

, 2011-03-22 09:32, pirms 13 gadiem
nikee rakstīja: Džonsons Flerī izkonkurējis ?
neee, noteikti ne vienkarsi Fleri staveja vartos vakar šodien deva iespeju otram vartusargam ta normali notiekas NHL regulārajā sezona!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-22 09:34, pirms 13 gadiem
imbecile rakstīja: Retards cooke suspendots uz 10 spēlēm + pirmo PO kārtu
Mjaa sen jau vajadzeja un vēl Ovim Wašingtona iedevusi nelielu atvalinājumu ap 10 dienam lai kartigi sagatavojas play-off šogad, saārste visas mikrotraumas un kartigi atpušas( Vodačka+ Devconki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-22 10:13, pirms 13 gadiem
Lieliska spēle, ar visu to, ka nenoturēja 4 vārtu pārsvaru! Atmosfēra arēnā arī gluži tāda, ka 7. finālspēlē Brīnums, ka pingvīni bija spējīgi iemest vairāk kā 3 vārtus, tas vien jau ir pozitīvi. Dupuī apbrīnojami labu spēli aizvadījis, pirmo reizi tik labu bez Krosbija sastāvā. Jāsaka, ka ļoti bieži pingvīni tieši trešo periodu sačakarē, šoreiz arī gandrīz zaudēja spēli Kuks jau, protams, pelnīti diskvalificēts uz 10 spēlēm un visu PO pirmo kārtu, šis jau, protams, visiem atvainojās, kā pienākas: "I made a mistake. I'm the one that's accountable for that. I take full responsibility for it. I'm sorry to my teammates, my management, my coaching staff and my organization. It's something that, moving forward, I'll make different." Turēsim viņu pie vārda
Par Krosbiju - viņš ir acīmredzami progresējis šīs nedēļas laikā. Ja tikai pagājušo pirmdien viņš pirmo reizi izgāja uz ledus pilnā ekipējumā, tad nedēļu vēlāk, vakar, viņš vadīja ripu tā, ka nemaz nevar pateikt, ka čalis vairāk kā divus mēnešus nav turējis hokeja nūju rokā. Te video:
Crosby back on the ice in Pittsburgh - NHL.com...
un šeit diena iepriekš:
NHL.com - Is Bylsma getting help soon? -...
Izskatās visnotaļ iepriecinoši, var redzēt, ka viņš ļoti cenšas, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-22 10:22, pirms 13 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: gandriz izlaista??? viņa tika izlaista ka savādāk to var nosaukt ja no rezūltāta 0-4 mājenieki panaca 4-4!?? Un Helm vēl bija lieliska iespēja iemest 5 vārtus bet tur Pitsburgas vārtu vīrs Džonsons parādīja brīnumus!!!! pie tā ka Detroitai atkal traumeto saraksts pagars Pāvelu ieskaitot spēlē viņi vienalga mostruāli, vāja vieta ka jau teicu agrāk ir vartusargi Detroitai!
Nu ņemot vērā to, ka NHL punktu skaits par uzvaru pamatlaikā vai bullīšos nemainās (tāpat dod 2 punktus), tad uzvaru tik un tā izcīnija Pingvīni! Drīzāk tad būtu jāsaka, ka RedWings izcīnija punktu atspēlējot 4 vārtus!!! Turklāt RedWings atrodas citā konferencē, tā ka Pingvīniem no tā ka Detroita dabūja to 1 punktu ne silts ne auksts Tas gan nemazina Detroitas nopelnus punkta izcīnīšanā un diemžēl jau kuro reizi neko labu neliecina par Pingvīnu gatavību PO.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:48, pirms 13 gadiem
Tad beidzot apsveicu Pens!

     [+] [-]

, 2011-03-22 17:37, pirms 13 gadiem
Huet rakstīja: Tad beidzot apsveicu Pens!
Kas beidzot?