Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hagelins pievienojas čempionei, Koils Minesotu nomaina pret "Bruins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hagelins pievienojas čempionei, Koils Minesotu nomaina pret "Bruins"
Karls Hagelins. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas maiņas darījumus drīkst veikt līdz pirmdienas vakaram, tāpēc tirgus aktivitāte kļuvusi lielāka. Pašreizējā čempione Vašingtonas "Capitals" nolēmusi uzbrukumu papildināt ar zviedru Karlu Hagelinu.

30 gadus vecais Karls Hagelins ir divkārtējs Stenlija kausa ieguvējs, trofeju virs galvas ceļot 2016. un 2017. gadā. Tobrīd viņš pārstāvēja Pitsburgas "Penguins", abās sezonās otrajā kārtā no tālākas cīņas izslēdzot tieši "Capitals". Novembrī Pitsburga viņu aizmainīja uz Losandželosas "Kings", tādējādi Hagelins šosezon būs pārstāvējis trīs komandas.

Zviedru uzbrucējs aizvadījis 38 spēles, kurās guvis divus vārtus un sakrājis astoņus punktus. "Kings" atlīdzībā saņēma 2019. gada drafta trešās kārtas izvēli, kā arī 2020. gada drafta sesto kārtu, taču tad "Capitals" jāuzvar vismaz divās kārtās un Hagelinam jābūt laukumā vismaz pusē maču. Ja šie nosacījumi nepiepildīsies, Losandželosa saņems tikai trešās kārtas drafta izvēli. Hagelins vasarā kļūs par brīvo aģentu.

Papildinājumu uzbrukumā ieguvusi arī Bostonas "Bruins", ko turpmāk pārstāvēs Čārlijs Koils. Savukārt uz Minesotas "Wild" pārcēlies Raiens Donato un šī gada drafta piektās kārtas izvēle. 26 gadus vecais Koils šosezon piedalījies 60 spēlēs, izceļoties ar desmit vārtiem un 18 piespēlēm, vidēji laukumā pavadot 17:13 minūtes.

Koils, kurš rezultatīvāko sezonu aizvadīja pirms diviem gadiem, savācot 56 punktus, 2014. gadā ar "Wild" parakstīja piecu gadu līgumu, tādējādi viņš par brīvo aģentu kļūs nākamajā vasarā. Šobrīd Koils saņem 3,2 miljonus gadā. Tikmēr 22 gadus vecais Donato piedalījies 34 mačos, izceļoties ar sešiem vārtiem un trim piespēlēm.

Floridas "Panthers" gatavojas aizmainīt uzbrucēju Maiku Hofmanu. Viņam līgumā iekļauts punkts, ka hokejists drīkst izvēlēties desmit komandas, uz kurām viņš nevar tikt aizmainīts, un "Panthers" lūgusi Hofmanam iesniegt sarakstu. Viņa kontā 58 spēlēs ir 26 vārti un 23 piespēles. Floridas sakarā arvien biežāk tiek piesaukts Kolumbusas "Blue Jackets" duets, kas meklē jaunas mājas – Sergejs Bobrovskis un Artēmijs Panarins.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/capitals-acquire...
https://www.tsn.ca/wild-trade-f-coy...
https://www.tsn.ca/panthers-ask-hof...

     [+] [-]

, 2019-02-22 10:36, pirms 5 gadiem
38 spēlēs 2 vārti? Ņegusto...😁

     [+] [-]

, 2019-02-22 12:17, pirms 5 gadiem
lacis67 rakstīja: 38 spēlēs 2 vārti? Ņegusto...😁
Tāds papildinājums ka maz neliekas, iespejams Ovi vietā liks powerplay Kovalčuku vajadzēja piesaitīt, tad būtu kā vecajos laikos red wingos super trio!

     [+] [-]

, 2019-02-22 15:50, pirms 5 gadiem
"Capitals" jāuzvar vismaz divās kārtās un Hagelinam jābūt laukumā vismaz pusē maču.

Skaidrs ka nepiepildīsies