Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" diskvalificē piecus miljonus pelnošo aizsargu Bogosjanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" diskvalificē piecus miljonus pelnošo aizsargu Bogosjanu
Zaks Bogosjans. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" diskvalificējis 29 gadus veco aizsargu Zaku Bogosjanu. Viņš tika nosūtīts uz fārmklubu, tomēr tur nav ieradies.

Zaks Bogosjans izlaida sezonas sākumu, jo pēc pagājušās sezonas beigām viņam tika veikta gūžas operācija. Viņš ierindā atgriezās 24. novembrī, bet nespēja iegūt stabilu vietu pamatsastāvā pie jaunā galvenā trenera Ralfa Krīgera. 19 spēlēs Bogosjans izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām piespēlēm, vidēji uz ledus pavadot 16:50 minūtes.

Būdams neapmierināts ar savu vietu komandā, 29 gadus vecais hokejists pieprasīja aizmainīšanu no "Sabres", tomēr neizdevās atrast nevienu komandu, kas vēlētos viņu iegūt savā īpašumā. Tādējādi tika pieņemts lēmums Bogosjanu ievietot neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Arī tur viņu neizvēlējās neviena komanda, tāpēc aizsargs nonāca Ročestras "Americans" rīcībā.

Tomēr Bogosjans nav ieradies fārmklubā, tāpēc "Sabres" vadība pieņēmusi lēmumu viņu diskvalificēt līdz brīdim, kad viņš ieradīsies. Tas nozīmē, ka aizsargs nesaņem algu. 2013. gada jūlijā Bogosjans parakstīja septiņu gadu un 36 miljonu dolāru vērtu līgumu (5,14 miljoni sezonā; šādu summu viņš saņemtu arī fārmklubā). Līgums beigsies pēc šīs sezonas, viņam kļūstot par brīvo aģentu.

Bogosjans līgumu gan neparakstīja ar "Sabres" – viņš to noslēdza ar Vinipegas "Jets", kas 2015. gada februārī viņu aizmainīja uz Bufalo. Kopā ar Bogosjanu darījumā bija iekļauts arī uzbrucējs Evanders Keins, bet pretējā virzienā devās Tailers Maierss, Drū Stafords, Joels Armija, Brendans Lemjē un drafta pirmās kārtas izvēle, kas pārvērtās par Džeku Rosloviku.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/zach-bogos...

  +2 [+] [-]

, 2020-02-18 08:51, pirms 4 gadiem
Varēs restartēties KHL, kur Omskai vai Magņitkai piestāv kanādiešu hokejisti.

  -3 [+] [-]

, 2020-02-18 14:42, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Varēs restartēties KHL, kur Omskai vai Magņitkai piestāv kanādiešu hokejisti.
KHL tādus nevajag, 5m sezonā.. KHL superzvaigznes pelna max 2.5m ar visiem bonusiem , tikai kad aizbrauc uz NHL, tur uzreiz dabū 7m-9m līgumus . Tur brauc lāpstot dolārus, pēc tam, kad Gagarins izcīnīts, nevis hoķi nopietni spēlēt , pastāstīt žurnālistiem pautus, lāpstot. viņiem pat maksā par to, ka muld KHL ir prestiža līga, NHL vienmēr bijusi dolāru līga. Jeb, plastikāta līga

     [+] [-]

, 2020-02-18 14:46, pirms 4 gadiem
hahahaha!
Vēl viens idiots!

  -1 [+] [-]

, 2020-02-18 15:43, pirms 4 gadiem
Kāds vēl Bogosjans? Viņš ir Bogoužins, nu tā vismaz viņš pats sevi dēvē. Sportacentrs tak lielie eksperti šai lietā 😄