Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL pirmās nedēļas izcilniekiem atzīst Kaprizovu, Konečniju un Stemkosu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par NHL pirmās nedēļas izcilniekiem atzīst Kaprizovu, Konečniju un Stemkosu
Kirils Kaprizovs apspēlē vārtsargu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi pirmās nedēļas labākos un par tiem atzīti Minesotas ''Wild'' hokejists Kirils Kaprizovs, Filadelfijas ''Flyers'' spēlētājs Treviss Konečnijs un Stenlija kausa īpašnieces Tampabejas ''Lightning'' centra uzbrucējs Stīvens Stemkoss.

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmās nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Minesotas ''Wild'' kreisās malas uzbrucējs Kirils Kaprizovs, kurš divos mačos izcēlās ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. ''Wild'' abās cīņās izcīnīja uzvaras papildlaikā pār Losandželosas ''Kings''. Kaprizovs kļuva par pirmo hokejistu līgas vēsturē, kurš izcīnīja rezultativitātes punktus papildlaikā savas NHL karjeras pirmajās divās spēlēs.

Otrās zvaigznes titulu izpelnījās Filadelfijas ''Flyers'' labās malas uzbrucējs Treviss Konečnijs, kurš guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles divos mačos, kuros viņa pārstāvētā komanda izcīnīja uzvaras. Vienā no uzvarām pār Pitsburgas ''Penguins'' ar 5:2 hokejists izcēlās ar hat-trick un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr trešās zvaigznes titulu ieguva Tampabejas ''Lightning'' centrs Stīvens Stemkoss, kurš guva divus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles pirmajos mačos. Stenlija kausa īpašniece uzsāka sezonu ar divām uzvarām pār Čikāgas ''Blackhawks'' ar 5:1 un 5:2.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kirill-kap...

     [+] [-]

, 2021-01-18 22:50, pirms 3 gadiem
Konečnijs 😂

  -2 [+] [-]

, 2021-01-18 23:43, pirms 3 gadiem
Каprizov Krasava! Khl > nhl

     [+] [-]

, 2021-01-19 09:13, pirms 3 gadiem
Kaprizovs protams malacis, ka devies uz NHL. Sen jau bija pāraudzis KHL līmenī tā pat kā to darīja Panarins, Gusevs un citi. Negrib būt pagalmā pirmais kā Šipačovs, bet spēlēt pie lielajiem puikām.

Tomēr nedēļas pirmā zvaigzne? Nu nezinu, es nedotu. Piespēles ir ok, bet vienīgos vārtus izgājienā ar slidu iespēra, pat brīnījos, ka vispār Ieskaitīja. Konecny nedēļas labākais, tad būtu Stemkos, Tavaress, Makdeivids, Hertls vai vēl kāds.