Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Laine precīzs 26. reizi šosezon, "Jets" grauj "Avalanche"

Laine precīzs 26. reizi šosezon, "Jets" grauj "Avalanche"
Vinipegas "Jets"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles. „Islanders” ar 3:0 pārspēja „Hurricanes”, „Jets” sagrāva „Avalanche” – 6:1, „Flyers” tika galā ar „Blue Jackets” – 2:1, bet „Blues” ar 1:2 piekāpās „Stars”

Filadelfijas „Flyers” ar 2:1 papildlaikā apspēlēja Kolambusas „Blue Jackets”. Otrajā periodā „Flyers” uzbrucējs Veins Simondss izvirzīja savu komandu vadībā ar 1:0, bet 3:28 minūtes pirms pamatlaika beigām Kems Atkisons rezultātu izlīdzināja – 1:1. Papildlaiks ilga 1:52 minūti, un punktu spēlei pielika Šons Kuterjē ar metienu pretuzbrukumā – 2:1. „Flyers” tā bija pirmā uzvara viesos pār „Blue Jackets” kopš 2005. gada.

Ņujorkas „Islanders” ar 3:0 pārspēja Karolīna „Hurricanes”. Par mača galveno varoni kļuva Vācijas izlases vārtsargs Tomass Graiss, kurš atvairīja visus 45 metienus pa saviem vārtiem. Jāatzīmē, ka „Islanders” šī bija otrā sausā uzvara pār „Hurricanes” pēc kārtas.

Vinipegas „Jets” sagrāva Kolorado „Avalanche” ar 6:1. Viss tika izšķirts otrajā trešdaļā, kad „Avalanche” vārtos ielidoja trīs bezatbildes ripas. Divas reizes atzīmējās Bleiks Vīlers, somu uzbrucējs Patriks Laine guva 26. vārtus šosezon, dānis Nikolajs Elerss – 22, bet trīs piespēles Markam Šaiflijam. „Avalanche” labā vārtu guva Miko Rantanens. „Jets” vārtsargam Konoram Helebakam tā bija 30. uzvara šosezon.

Sentluisas „Blues” piekāpās Dalasas „Stars” ar 1:2. Zvaigznēm pietika ar 16 metieniem, lai svinētu uzvaru – vārtus guva Matiass Janmarks un Stefans Džonss – 0:2, bet 1:14 minūti līdz pamatlaika beigām „Blues” uzbrucējs Breidens Šens vienus vārtus atspēlēja – 1:2. „Stars” vārtsargs Bens Bišops atvairīja 27 metienus, bet komandai izdevās pacelties uz trešo vietu Centrālajā divīzijā.

NHL regulārā sezona turpināsies šovakar un naktī uz 18. janvāri. Plkst. 20:00 pēc Latvijas laika Zemgus Girgensona „Sabres” tiksies ar Losandželosas „Kings”, bet spēli starp Minesotas „Wild” un Anahaimas „Ducks”, kas sāksies stundu vēlāk, būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā.

NHL spēles, 17. februāris

SpēleRezultāts
Flyers – Blue Jackets2:1 PL
Islanders – Hurricanes3:0
Avalanche – Jets1:6
Blues – Stars1:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...