Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stāls tiek pie karjeras 1000. punkta, pretinieku nometnē Keinam hat-trick

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stāls tiek pie karjeras 1000. punkta, pretinieku nometnē Keinam hat-trick
Ēriks Stāls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Minesotas "Wild" centra uzbrucējs Ēriks Stāls karjeras laikā sakrājis 1000 rezultativitātes punktus, tomēr jubileju neizdevās atzīmēt ar uzvaru – viesos ar 3:5 nācās atzīt Čikāgas "Blackhawks" pārākumu.

Stāls zīmīgo skaitli sasniedza pirmajā trešdaļā, realizējot vairākumu un gūstot "Wild" pirmos vārtus. Viņš kļuvis par 89. spēlētāju NHL vēsturē, kurš izcēlies ar tūkstoš punktiem. Lai sasniegtu iespaidīgo robežu, centra uzbrucējam bija nepieciešamas 1208 spēles. Šajā laikā viņš guvis 429 vārtus un pievienojis 571 piespēli.

"Wild" panāca izlīdzinājumu un turējās līdzās, taču pēdējais vārds piederēja Čikāgas "Blackhawks". Uzvaras ripu sešas minūtes līdz beigām iemeta Brendons Sāds, bet punktu ar metienu tukšos vārtos pielika Patriks Keins, kurš tādējādi nokārtoja hat-trick. Viņam tā bija astotā spēle karjerā, kurā izdevies iemest trīs vārtus. Kapteinis Džonatans Teivzs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvu sniegumu nodemonstrēja Vinipegas "Jets", kas savā laukumā ar 7:3 pieveica Filadelfijas "Flyers". Panākums tika nodrošināts otrajā trešdaļā, četru minūšu un 17 sekunžu laikā gūstot četrus vārtus. Marks Šaiflī un Bleiks Vīlers atzīmējās ar vārtiem un divām piespēlēm, Kails Konors izcēlās ar 1+1, bet aizsargs Nīls Pjonks uzvaru kaldināja ar trim piespēlēm.

16. decembris

SpēleRez.
Jets – Flyers7:3
Blackhawks – Wild5:3
Red Wings – Kings2:4
Golden Knights – Canucks6:3