Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šveices talants Hišīrs gūst vārtus pagarinājumā, "Bruins" uzvar ceturto reizi pēc kārtas

Ints Megnis
Ints Megnis

Šveices talants Hišīrs gūst vārtus pagarinājumā, "Bruins" uzvar ceturto reizi pēc kārtas
Bostonas "Bruins" hokejisti priecājas par vārtu guvumu NHL spēlē. Foto: Reuters/Scanpix

Talantīgais Šveices uzbrucējs Niko Hišīrs piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva uzvaras vārtus Ņūdžersijas "Devils" komandas labā, kamēr pie ceturtā panākuma pēc kārtas tika Bostonas "Bruins" vienība.

"Devils" viesos ar 5:4 (0:2, 2:2, 2:0, 1:0) apspēlēja Minesotas "Wild", izcīnot vien otro uzvaru pēdējās astoņās spēlēs. Savukārt 21 zaudējuma sēriju pārtrauca "Devils" vārtsargs Korijs Šneiders, kurš uzvaras nebija izcīnījis gandrīz 14 mēnešus. Iepriekšējo panākumu viņš svinēja 2017. gada 27. decembrī, kopš tā laika 17 reizes piekāpjoties pamatlaikā, bet četrreiz pagarinājumā vai pēcspēles metienos. Piektdien viņš tika galā ar 15 metieniem.

Otrās trešdaļas beigās "Wild" bija priekšā ar 4:1, tomēr komanda otrajā spēlē pēc kārtas izlaida vairāku vārtu vadību. Nesen Visu zvaigžņu mačā spēlējušais Devans Dubniks pēdējās divās cīņās ielaidis desmit ripas.

Tikmēr visus 30 metienus atvairīja Jaroslavs Halāks, bet "Bruins" viesos ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Anaheimas "Ducks". Halāks tika pie ceturtās "sausās" spēles sezonā, bet Bostonas vienība vismaz punktu ieguvusi jau deviņos mačos pēc kārtas. Gluži pretēja statistika ir "Ducks", kas zaudējusi 20 no pēdējām 23 spēlēm.

Vēl vienā spēlē Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) apspēlēja Edmontonas "Oilers". Arī šajā spēlē īpaši izceļams ir šveicietis, jo pie diviem vārtiem tika Nino Nīderreiters. Tikmēr vārtos Kērtiss Makelenijs tika galā ar 40 raidījumiem. "Hurricanes" kopš 31. decembra 21 spēlē guvusi 15 uzvaras un vairs tikai par punktu atpaliek no Teodora Bļugera pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" komandas, cīnoties par pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru Austrumu konferencē.

Nacionālā hokeja līga

SpēleRez
Wild - Devils4:5 (pag.)
Ducks - Bruins0:3
Hurricanes - Oilers3:1
Sabres - Rangers2:6