Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" divreiz atspēlējas pret "Sharks" un izcīna trešo uzvaru trīs spēlēs

Agris Suveizda

"Devils" divreiz atspēlējas pret "Sharks" un izcīna trešo uzvaru trīs spēlēs
Kails Palmjēri realizē vairākumu pieci pret trim. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā viena spēle notika arī šajā vakarā. Ņūdžersijas "Devils" ar rezultātu 3:2 sagādāja Sanhosē "Sharks" piekto zaudējumu septiņos mačos.

Spēli labāk sāka Sanhosē "Sharks", kas otrajā trešdaļā divreiz izvirzījās vadībā. Pirmos vārtus 24. minūtē guva komandas kapteinis Džo Pavelskis, kurš atlēkušo ripu raidīja tukšos vārtos (1:0). Ja pirmos divus vairākumus Ņūdžersijas "Devils" neizmantoja, tad 27. minūtē mājiniekiem bija iespēja nedaudz ilgāk nekā minūti spēlēt piecatā pret trim. Un "Devils" to arī izmantoja – Kails Palmjēri precīzi meta no iemetiena apļa (1:1). Astoņarpus minūtes vēlāk "Sharks" gan atguva vadību – Džonam Kutūram apspēlēt aizsargu neizdevās, toties burzmā ripu precīzi raidīja Tīmo Maiers (2:1).

Trešajā trešdaļā svaru kausus sev par labu tomēr nosvēra "Devils", kas jau 37. sekundē atjaunoja līdzsvaru. Mājinieki uzvarēja iemetienā, novirzīja uzbrukumu uz otru malu, un izveicīgākais cīņā vārtu priekšā bija pirmo vārtu autors Palmjēri (2:2). Uzvaras vārtus pēc nepilnām trim minūtēm guva Žans Sebastēns Deā, kurš iebakstīja vārtos atlēkušo ripu (3:2).

Ņūdžersijas "Devils" sezonu sāk ar piecām mājas spēlēm, no kurām pirmā gan tika aizvadīta Zviedrijas pilsētā Gēteborgā. Šajā mačā "Devils" ar 5:2 pieveica Edmontonas "Oilers", bet savā pirmajā īstajā mājas spēlē ar 6:0 sakāva Stenlija kausa īpašnieci Vašingtonas "Capitals". Tikmēr "Sharks" aizvadīja jau sesto spēli, uzvarot tikai divās no tām.

SpēleRez
Devils – Sharks3:2
Blues – Ducks2:00
Jets – Hurricanes2:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-10-14 23:19, pirms 6 gadiem
Es labāk spēli Blue pret Ducks paskatīšos, solās būs interesanta.