Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par jaunā NHL kluba ģenerālmenedžeri kļuvis Džordžs Makfī

Par jaunā NHL kluba ģenerālmenedžeri kļuvis Džordžs Makfī
Džordžs Makfī
Foto: AFP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) paplašināšanās jaunā dalībnieka, Lasvegasas klubu ģenerālmenedžeri iecelts ilggadējais Vašingtonas "Capitals" ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī.

31. komanda NHL debitēs 2017./2018. gada sezonā. Džordžs Makfī preses konferencē uzreiz pēc apstiprināšanas amatā pauda apņēmību sākt darbu jau no šā brīža. "Mūsu misija ir skaidra. Mēs uzbūvēsim organizāciju un komandu, par kuru Nevadas un Lasvegasas iedzīvotāji būs ļoti, ļoti lepni. Mēs to darīsim ātri un mūsu mērķis ir Stenlija kauss. Tik vienkārši."

Lasvegasas kluba īpašnieks Bils Foulijs un viņa īpašais padomnieks Marejs Kreivens kopumā intervēja septiņus kandidātus. Pēc tam kandidātu loks tika sašaurināts līdz trim cilvēkiem, ar kuriem Foulijs tikās savās mājās Montanā. Tomēr jau no pirmajām sarunām par favorītu kļuva Makfī.

"Man bija sajūta, ka jau no pirmā telefona zvana mums ir izveidojušās attiecības. Es zināju un jutu, ka viens pret otru varam būt godīgi, tieši un atklāti, kas ir ļoti svarīgi," izvēli skaidroja Foulijs.

Makfī 17 sezonas nostrādāja "Capitals" ģenerālmenedžera amatā, taču pēc 2013./2014. gada sezonas, kurā "Capitals" neiekļuva izslēgšanas spēlēs, sadarbība ar viņu netika turpināta. Viņa darbības laikā "Capitals" pirmo un pagaidām vienīgo reizi sasniedza Stenlija kausa finālu (1998. gadā), 2009./2010. gada sezonā ieguva Prezidenta balvu, septiņas reizes uzvarēja Dienvidaustrumu divīzijā un desmit reizes iekļuva izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2016-07-14 10:37, pirms 8 gadiem
Kurš drafta picks piederēs šai komandai kā jaunpienācējai pirmais?

     [+] [-]

, 2016-07-14 10:49, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: Kurš drafta picks piederēs šai komandai kā jaunpienācējai pirmais?
Drafta loterija notiks kā vienmēr tagad...
Pirmo numuru Lasvegasai būs iespēja dabūt tik pat liela, kā trešai no beigām finišējušai komandai. Ja Lasvegasa loterijā nevinnēs neko, tad izvēlēsies pirmajā kārtā kā 6 numurs! Nākošajās kārtās būs trešais numurs.

     [+] [-]

, 2016-07-14 10:53, pirms 8 gadiem
Lasvegasa savu fermu vēlas turēt Soltleikā, kur 2002.gadā notika OS...

     [+] [-]

, 2016-07-14 12:54, pirms 8 gadiem
Būs intresanti pavērot kā jaunais klubs taisīs komplektāciju un attīstību kluba.